dimarts, 22 de novembre de 2011

Derrota en un partit molt dur

Gisela va marcar un nou gol però no va evitar la derrota (Foto: Pedro Salado)

U. At. Horta 3-2 C.E. Sabadell

U. At. Horta: Natàlia Pinto, Astrid, Mamen, Georgina, Ainoa, Mireia, Gemma, Aurora, Susana, Maria i Silvia

C.E. Sabadell: Tamara, Laura Heis, Marisol, Tania, Esther, Carla López, Yaiza Molina, Arantxa, Aranda, Gisela i Mélody. També van jugar: Estefania, Amanda, Vericat i Cèlia

Gols: 1-0 Susana (min. 9), 1-1 Gisela (min. 66), 2-1 Mireia (min. 67), 2-2 Aranda (min. 69), 3-2 Susana (min. 71)

Estadi: Municipal d'Horta, Feliu i Codina (uns 100 espectadors)

Partit excessivament dur el que es va veure aquest diumenge al Feliu i Codina d'Horta entre un equip, el local, que vol assegurar-se la permanència el més aviat possible i un equip arlequinat que intenta estar per la zona alta per intentar més endavant donar un pas de qualitat. Ja el partit va començar amb unes locals que varen sortir en tromba i amb Susana marcant el 1-0 al minut 9 i defensant amb ungles i dents el seu avantatge al marcador, amb continues faltes e interrupcions del joc, que varen provocar que Mireia veiés al minut 15 la seva primera groga. Es va arribar a la mitja part amb les visitants dominant però les locals sortint a la contra.

A la segona part, el partit seguia la mateixa tònica fins que va començar la bogeria al minut 66, amb un gol de falta llençada estratosfèricament per Gisela i que va significar el 1-1. Llastimòsament, al minut següent les locals marcaven per mediació de Mireia el 2-1 i seguiria la bogeria amb el penal fet per Natalia Pinto i l'agressió a Arantxa, amb el que es guanyaria l'expulsió. Ana Aranda no fallaria i posaria el 2-2 al marcador, però que es trencaria en una contra en que Susanna, al minut 71, posaria el 3-2 definitiu al marcador. A partir d'allà, el futbol va desaparèixer, les provocacions i les faltes van anar succeint-se sense que l'àrbitre sabés tallar-ho provocant lesions com la de Cosi, que va haver d'abandonar el terreny de joc en braços de les companyes, i només expulsant per segona groga a Mireia. Les locals es varen tancar quasi a la seva àrea aconseguint que els tres punts es quedessin a casa.