divendres, 21 d’octubre del 2011

10a Jornada Lliga: C.D. Guadalajara-C.E. Sabadell


Divendres de futbol. L'ascens a la Lliga Adelante ha suposat uns canvis a l'hora de veure el futbol a la ciutat de futbol. L'afició arlequinada, habituada a veure el seu equip els diumenges per la tarda, veruà en dues setmanes consecutives partits un dilluns i un divendres. Les televisions manen i així han volgut que el primer duel de la història entre Guadalajara i Sabadell sigui un divendres per la nit. Un encontre que obrirà la desena jornada del campionat de Segona Divisió A.

Com està sent habitual ja fa unes setmanes, Lluís Carreras continúa amb una gran quantitat de baixes. Les darreres la de Nabil Baha que es va lesionar davant l'Alcorcón i Joaquín que no ha superat els problemes que arrossega al bessó. A més de les conegudes com són els casos d'Eneko Fernández, Fito, Agustín, entre d'altres. La bona notícia és la recuperació de David Pérez Arteaga. Però la sorpresa en la llista de convocats l'ha protagonitzat Jonathan Collado que, degut a les baixes d'homes ofensius, tindrà l'oportunitat de debutar a Segona A. Pel que fa al Guadalajara, el veterà Carlos Terrazas tindrà la baixa de lesió de Harper que es va trencar els lligaments en el darrer partit al Pedro Escartín davant l'Hércules.

El partit corresponent a la desena jornada del campionat donarà inici a partir de les 21h. i serà retransmès per GolT i serà arbitrat pel valencià Martínez Munuera. Un àrbitre que ja ens ha xiulat aquesta temporada en el debut contra el Huesca que es va saldar amb victòria arlequinada per 2-1 amb doblet de Jesús Olmo. Us recordem, que a la seu social de la Penya -Bar la Llar, al carrer Salut- es podrà gaudir del primer duel entre Deportivo i Centre d'Esports en pantalla gegant.