diumenge, 3 de gener del 2010

Bon inici de 2010 en el final de la primera volta

David Bermudo celebrant el 2-0. Sense cap dubte, serà un dels millors gols del 2010.

Sabadell 2-0 Vila-joiosa

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas (min. 79 Fito), Puigdollers, Joel, Morales (min. 52 Juvenal) i Arnal (min. 65 Jesús Milán).

Vila-joiosa: Nico, Isidro (min. 29 Rojas), Navarro, Sambruno, Metola, Campillo (min. 75 Azorín), Kike (min. 46 Corella), Adrián, Limones, De Lucas i Fabiani.

Gols: 1-0 Blas (min. 8), 2-0 David Bermudo (min. 13)

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)

Tercera victòria consecutiva. I és que en l'inici del nou any es va seguir veient la millor versió d'un Sabadell que en només 13 minuts va deixar el partit absolutament encarrilat i decidit. Ben aviat vam avisar amb una pilotada llarga que va rebre Joel en una magnífica posició i tot sol davant Nico va xutar al cos del porter alacantí en la que seria la primera gran oportunitat, tot just al minut 3. La intensitat i les ganes d'obrir la llauna davant un rival molt defensiu van ser tan grans que en cinc minuts els homes de David Pirri van anotar els dos gols. Primer a la sortida d'un còrner molt ben botat per Puigdollers que de cap van refusar els visitants deixant al pilota als peus d'un Blas que de primeres i amb totes les ganes va foradar la xarxa de Nico que res va poder fer per evitar el primer gol de la tarda, primer del 2010 i a més de molt bonica factura. Però un nouvingut en això de marcar gols va voler estrenar-se fent una autèntica obra d'art. Encara paint la primera explosió d'alegria, va venir de sobte la segona. Corria el minut 13 quan una falta treta en curt de Puigdollers cap a David Bermudo, va fer que l'extrem esquerrà i sense cap oposició, avancés amb la pilota als peus fins que des de 30 metres no s'ho va pensar dues vegades per engaltar un xut espectacular que va entrar per tota l'escaire de Nico i gairebé sentenciant un partit que es suposava molt complicat en un principi. Els homes de Manolo Herrero s'havien vist superats de forma majúscula i no van tirar entre els tres pals fins al minut 25 amb un xut llunyà que De Navas sense problemes va aturar. Així els visitants, a la mitja hora, van moure fitxa donant entrada a Rojas, un home d'atac, per Isidro, un defensa i d'aquesta forma fent-se de mica en mica amb el control del joc tot i no crear arribades clares. La segona meitat va començar amb una bonica jugada personal de Joel que xutaria fora. Però acte seguit fou el Vila-joiosa qui va tenir la millor oportunitat per escurçar distàncies amb un xut des de fora de l'àrea de De Lucas que De Navas enviaria a còrner amb molts problemes. Seguiria en aquest segon període el domini dels visitants que intentaven buscar el cap del llargarut Fabiani sempre molt ben vigilat per la parella de centrals Agustín i Pelegrí. Juvenal va entrar en busca d'un major control al centre del camp i fins i tot va poder marcar amb un xut de falta que picaria contra la barrera. Al final amb els joves Fito i Jesús Milán sobre el camp, el Sabadell s'acabaria imposant amb justícia per tancar la primera volta amb 25 punts, exactament els mateixos que la temporada anterior en aquestes alçades de competició.