divendres, 8 de gener del 2010

20a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Ontinyent

Comença la segona volta a la Segona Divisió B i el Centre d'Esports Sabadell ho fa a casa i davant l'Ontinyent, quart a la classificació amb 37 punts i amb un balanç com a visitant de 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes amb tants gols marcats com encaixats (12). També s'ha de dir que no aconsegueixen els tres punts a domicili des de la jornada 8 quant va guanyar al Nou Pla de Vilajoiosa per 1-2. Per part arlequinada, l'objectiu és aconseguir la quarta victòria consecutiva i apropar-se encara més a la zona alta de la classificació. David Pirri compte amb la totalitat de la plantilla, a excepció del lesionat Raúl Pradas. El precedent de la primera volta va ser de derrota arlequinada per 1-0, en un partit que el Sabadell va jugar amb deu homes des de la primera part per l'injusta expulsió de Roberto Morales. L'horari del partit serà l'habitual de l'estadi (17h.) i els preus de les entrades són els següents:

General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta
Socis 09-10: entrada gratuïta