diumenge, 26 d’abril del 2009

Sense premi final


Sabadell 1–1 Osasuna Promeses

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Juan Carlos, Iglesias, Àxel (min. 84 Carralero), Juvenal, Joel, Siso (min. 68 Javi Rodríguez) i Pradas.

Osasuna Promeses: Zabal, Salva, Ekhi, Jonathan, Samuel, Gascón, Echaide, Etayo (min. 81 Bari), Antxón, Óscar Martín (min. 69 Manu Onwu) i Galán (min. 89 Sergio).

Gols: 1-0 Pradas (min. 13), 1-1 Manu Onwu (min. 84)

Estadi: Nova Creu Alta (2.700 espectadors)



Complicada i trista la setmana viscuda per tota la família arlequinada després de la pèrdua de l’estimat càmera Miguel Quereda. Un emotiu i bonic homenatge abans de l’inici del partit va servir per recordar-lo i tenir-lo present per sempre més entre tots nosaltres. La victòria i classificació matemàtica pel play-off hagués estat la millor dedicatòria possible. Però es va convertir en un partit força avorrit davant un filial d’Osasuna que va dominar bona part dels 90 minuts i ens va posar les coses molt complicades. Al minut 13 un córner botat per Juvenal va acabar en el gol de Raúl Pradas que feia esclatar l’estadi de la Nova Creu Alta. El gol però no va servir per asserenar les coses i els navarresos amb un joc ben trenat i un total domini a la zona ample es van fer amb el control de l’esfèrica tot i no apropar-se amb massa perill durant el primer temps. A la represa vam seguir veient un Sabadell que sense fer massa cosa continuava mantenint la parcel·la defensiva a ratlla i només en una ocasió va tenir que lluir-se David de Navas. Per la nostra banda una bonica jugada personal de Joel va estar molt a prop de posar-nos encara amb més diferència a l’electrònic. També Juan Carlos amb un cop de cap a la sortida d’un córner va rematar fregant el travesser. Els visitants seguien fent el seu joc i en una contra va acabar marcant el corpulent Manu Onwu que feia poc que havia saltat al terreny de joc. Va ser un cop molt dur i definitiu per deixar les taules finals al marcador. Només Juvenal de falta directe als darrers instants va buscar el gol que no acabaria arribant. Al final repartiment de punts que manté al nostre Sabadell en tercer lloc però que ja no pot fallar més si vol acabar disputant les tan desitjades eliminatòries d’ascens.