diumenge, 19 d’abril del 2009

Derrota amb polèmica arbitral

L'àrbitre va ser un trist protagonista.


Dènia 1-0 Sabadell

Dènia: Iván Vidal, Aceitón, Iván García, Mendoza, Garrido, Pablo Vidal (min. 67 Xicu), Viale, Cristian, Manolo (min. 75 Dani Fernández), Sérvulo i Mesa (min. 81 Pallarès).

Sabadell: De Navas, Campos, Pelegrí (min. 33 Javi Rodríguez), Agustín, Juan Carlos, Iglesias, Àxel (min. 72 Cazorla), Juvenal, Morales, Siso i Pradas (min. 81 Carralero).

Gols: 1-0 Cristian (min. 78)

Estadi: Camp Nou de Dènia (1.000 espectadors)



Sense Agustín ni Morales ni tampoc l’entrenador Ramon Moya va acabar el partit el nostre Sabadell; tots tres expulsats. A més un penal en contra i tota una constant de decisions on mai va jutjar als dos equips per igual. L’àrbitre aragonès Vallejo Aznar també va ser rival a Dènia. A tot això cal sumar la lesió de Xavi Pelegrí qui segur que la setmana vinent tampoc podrà jugar, ja sigui per la punxada que va notar als isquios o per la cinquena targeta groga que el farà complir cicle. El partit va desenvolupar-se sota una forta pressió del públic local, sabedors del molt que tenien en joc, més encara després del punt que hores abans havia tret el Benidorm a la Ciutat Esportiva de Vila-Real que els deixava en posició de promoció per la permanència. Les primeres ocasions van ser del bàndol local però entre la mala punteria i un encertat De Navas no es va moure el marcador. També va provar-ho el gadità Sergio Igelsias de falta que no va marcar per poc en una primera meitat força ensopida i de joc molt travat al centre del camp. En canvi molt mogut va ser l’inici del segon període. Als 20 segons de la represa Roberto Morales veia la segona groga per una falta sobre Cristian. En inferioritat numèrica els locals van començar a dur el pes del partit fent intervenir a un David de Navas que va ser el millor dels nostres. La segona expulsió va arribar als 70 minuts quan Agustín va fer falta a Sérvlulo que va continuar la jugada fent lluir novament al porter madrileny, però davant la sorpresa de tots, el col·legiat va assenyalar el punt de penal i la vermella directe a l’extremeny. De Navas va endevinar la trajectòria de la pilota evitant el gol. Però on no va poder fer res va ser al minut 78, amb l’encert del mateix Cristian que va fer embogir la tribuna del Camp Nou de Dènia. Poc més es va jugar en un partit que els grocs van trencar i el Sabadell jugant amb 9 jugadors gairebé no va inquietar la porteria contrària. L’única bona noticia va ser el retorn del defensa Cazorla després de superar la seva lesió de pubis.