diumenge, 4 de gener del 2009

S’estrena l’any amb derrota en un camp impracticable

Alcoià 2–0 Sabadell

Alcoià: Maestro, Carpio, Garrido, Negredo, Carrión (min. 90 Barrena), Sergio Mora, Tasio, Patri, Tonino, Rafa Gómez (min. 88 Pepin) i Linares (min. 65 Héctor Zaragoza).

Sabadell: De Navas, Morales, De la Plata, Jaume, Agustín, Cazorla (min. 60 Siso), Juan Carlos, Juvenal, Javi Rodríguez (min. 80 Pradas), Joel i Axel (min. 71 Carralero).

Gols: 1-0 Rafa Gómez (min. 46), 2-0 Tasio (min. 93)

Estadi: El Collao (3.200 espectadors)

El viatge fins a El Collao d’Alcoi ja era a priori una de les sortides més complicades de l’any, més encara per enfrontar-se al segon classificat i que només havia cedit una derrota al seu estadi. A tot això s’hi va afegir una intensa pluja caiguda hores abans i que durant els 90 minuts no va aturar-se en gairebé cap moment deixant el rectangle de joc absolutament impracticable i que va deslluir en tot moment el joc d’un i altre equip. I és que a la primera meitat semblava que el joc fosc seria la tònica de l’enfrontament, amb un partit molt travat i de mig del camp on les ocasions de gol van brillar per la seva absència, i tan Maestro com De Navas no va tenir massa feina. Només Rafa Gómez va avisar amb un xut que va sortir alt als inicis de l’encontre. Però a la segona meitat tot va canviar quan el mateix Rafa Gómez i abans de complir-se el primer minut de joc va perforar les xarxes d’un De Navas que no va poder fer res per evitar el gol local. Autèntic cop per un Sabadell que havia controlat la parcel·la defensiva sense massa complicacions. En canvi els alacantins van espavilar amb la primera diana i van començar a dominar l’esfèrica amb claredat, deixat únicament al nostre Sabadell que intentés alguna contra que en cap moment i d’una forma clara va arribar. L’àrbitre va sumar-se a la festa local i va expulsar de forma injusta a Siso Amigó poc després de saltar al terreny de joc. En canvi, Carpio qui va participar activament de la jugada i segurament mereixedor també d’una targeta vermella, va sortir indemne de la polèmica. Amb un home més l’Alcoià va perdonar la sentència que finalment arribaria al temps de descompte quan una errada defensiva va permetre a Tasio fer el segon gol.