dissabte, 5 de desembre del 2015

Opinió

En Christian ens diu la seva

Estimats/des Arlequinats i Arlequinades:

Ens tornem a trobar comentant que el C.E.SABADELL en aquestes dues últimes jornades continua sense guanyar però almenys tampoc sap el què és perdre, davant dos equips catalans que sempre històricament són bèsties negres... com són el filial del F.C. BARCELONA "B" i el BADALONA C.F. 

Analitzant aquestes dues jornades se'n poden treure varis aspectes a comentar. Davant el filial blaugrana, l'equip arlequinat va saber maniobrar el joc de toc de les joves promeses barcelonines, però un cop més la infortuna no va permetre que els homes de Miguel Àlvarez sumessin els tres punts davant la parròquia arlequinada que va tornar a donar un exemple més que està identificat amb l'equip a pesar del dolent moment esportiu que travessen. Més afluència d'espectadors superats els dos mil, degut també l´atractiu que representava l´entitat del rival. Al final un empat a 2 gols que van deixar els dos equips en una situació a la classificació bastant incòmode i imprevisible i incoherent de creure si ens ho diuen a principi de campionat que estarien a la part baixa de la taula.


Respecte al partit del diumenge passat jugat al matí, al Municipal de Badalona un camp impropi de Segona B, amb tots els respectes, el conjunt arlequinat va demostrar ofici i coherència per treure un meritori empat i el que és més important mantenir la porteria a zero per primera vegada fora de casa, tot un esforç de tot l'equip, i on s'ha de refermar la millora de l'equip , guanyant el proper diumenge també amb horari matinal , contra l´actual cuer del grup, el conjunt balear del C.D. LLOSETENSE. 

Altres aspectes a analitzar és que passades ja més de 10 jornades i el mister arlequinat encara no troba la tecla definitiva amb la part ofensiva de l'engranatge arlequinat,. Fins ara mil variacions, ha fet Miguel Àlvarez per trobar la més sensata però sense el resultat que tots haguéssim volgut amb positiu. La nota destacada és la oportunitat i la plena confiança que li està donant el mister al jugador del filial Adri Ruiz en els darrers tres partits disputats.

Comentar també el partit jugat entre setmana de la Copa Federació al nostre estadi de la Nova Creu Alta davant el filial de l'Elx, recordant la final de l'any 2000 que s'acabaria guanyant, però aquella vegada davant el primer equip blanc-i-verd, format per homes il·lustres com Claudio Barragán, actualment entrenador del Cadis CF.

Per acabar aquesta crònica desitjar a tots i a totes els components de la Penya @rlekinats, moltes felicitats pel 14è. Aniversari de la penya que i que en podem celebrar molts més acompanyats amb els millors èxits esportius del nostre C.E. SABADELL FC.


VISCA EL NOSTRE EQUIP ESTIMAT!!!
Christian Sancho (Soci del C.E. SABADELL, Num. 316)