dimarts, 1 de desembre del 2015

El Sabadell no fa el pas

Celebració d'un dels gols (Foto: Alex Xipell)

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Alcañiz, Lucas, Yeray, Osado (Forgas 71′), Adri Diaz, Bruno (Batanero 86′), Pirulo, Pol Roigé (Marc Fernández 62′).

Futbol Club Barcelona ‘B’: Ortolà, Palencia, Grimaldo, Rodri, Quinti, Ros, Cámara (Costa 90′), Kaptoum (Enguene 86′), Dongou, Gumbau, Campins (Aitor 65′).



Estadi: Nova Creu Alta.


El C.E. Sabadell aconsegueix un nou empat en un partit que va dominar i on es mereixia la victòria.

Un Sabadell agressiu desde el primers instants del partit buscava amb intensitat la porteria d'Ortolà, la pressió era constant amb jugades elaborades i estratègies diferents.
En el minut 21, una internada per l'esquerra de Valentín va concloure amb una rematada a volea de Pirulo que va transformar en el primer gol arlequinat. El de Cadis va celebrar el gol amb una amotiva abraçada al cos tècnic. 

Després del gol el Barça B va reaccionar i va crear in parell d'ocasions que no suposaven cap problema per a Craviotto ja que la punteria de l'equip blaugrana no era massa fina.
Un xut de Grimaldo aparentment inofensiu, és va enverinar, fins al punt de que Craviotto la va haber de refusar de males maneres. La pilota que va queda morta a la frontal de la portería la va aprofitar Cámara que entrant desde radere i sorprenent a la defensa arlequinada va poder rematar i marcaven gol de l'empat.

Tornava la igualada al marcador tot i l'esforç i la superioritat del Sabadell sobre el terreny de joc.
Abans del descans el Sabadell va disposar d'un parell d'oportunitats que van dona ànims als aficionats local.

La segona part va ser un control casi total del Sabadell tant en possessió com en ocasions, mentre que el Barça B era un mer espectador. En el minut 83, una jugada per l'esquerra de Marc Fernández que es va internar a l'àrea, va concloure amb una passada a Bruno Vinicius que amb una rosca perfecte al pal llarg de la porteria d'Ortolà va avançar novament a l'equip arlequinat. 

Però l'alegria va durar poc, ja que una contra per l'esquerra del Barça B va deixar sol a Aitor Cantalapiedra que amb una rematada molt forçada va sorprendre Craviotto. Donant així l'empat i un punt al seu equip. 

El Sabadell deixa escapar una nova victòria a casa i ja es en descens directe. La part positiva del partit, el suport de tota l'afició, jugadors i en general de tot el Sabadell a Alvaro.

Pancarta de la penya Honor 1903 (Foto: Alex Xipell)