diumenge, 23 de febrer del 2014

Punt insuficient davant el Numancia

Edgar va tenir una bona oportunitat per superar Biel Ribas (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-0 CD Numancia

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc (Toni Lao, min. 87), Juanjo, Martí Crespí, Collantes, Gato, Longás (Aníbal, min. 65) i Tamudo (Edgar, min. 45)

Numancia: Biel Ribas, Ripa, Regalón, Isidoro, David González, Julio Álvarez, Juanma, Vicente (Palanca, min. 70), Natalio (Pedraza, min. 81), Antonio Tomás y Sergi Enrich (Pedro Martín, min. 77)

Gols: Cap

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (3.575 espectadors)

Empat insuficient. El Centre d'Esports Sabadell ha desaprofitat l'ocasió de sumar tres punts molt importants per donar una relativa tranquil·litat donat els resultats que s'havien produit a la jornada. Un encontre fluix i espés per part dels dos equips, tot i que ha el Sabadell ha tingut les millors ocasions per endur-se els punts en joc. La falta d'efectivitat ha tornat a condemnar als sabadellencs que amb aquest punt continuen en la zona baixa de la classificació i ja sumen sis encontres seguits sense guanyar. Miquel Olmo ha introduït canvis en l'onze titular i ha fet entrar Raúl Tamudo i Carlos Clerc, que debutava a la Nova Creu Alta després de jugar uns minuts la passada setmana a Ipurua davant l'Eibar. A més, Martí Crespí ha fet parella amb Juanjo Ciércoles en el doble pivot al centre del camp. Els primers minuts han tingut el Numancia com a més endollat al partit i podria haver marcat en una ocasió que Cristian ha pogut refusar a còrner en última instància. La resposta del Sabadell ha estat un xut des de fora de l'àrea de Martí Crespí que Biel Ribas ha enviat a còrner. En un servei de cantonada, entre Carlos Hernández i Raúl Tamudo no han sapigut enviar la pilota dins de la porteria soriana i han malgastat una bona ocasió. Sense més ocasions per part dels dos equips s'ha arribat al temps de descans. En aques temps, Miquel Olmo ha fet entrar Èdgar Hernández en el lloc de Raúl Tamudo que ha marxat amb molèsties al bessó dret. El Sabadell ha sortit disposat a endur-se el partit i ha portat el pes i el domini de l'encontre amb un Numancia ben arreplegat al darrera i buscant sortir ràpid al contraatac. El mateix Edgar ha tingut la pirmera ocasió del segon temps quant es trobava davant de Biel Ribas, però el seu xut ha sortit un pèl desviat. El Numancia ha respós amb un cop de cap de Regalón que Nauzet ha desviat a còrner amb una gran aturada. Els arlequinats ho han intentat amb una bona jugada de Carlos Clerc per banda esquerra al segon pal, Edgar ha baixat bé la pilota cap a Collantes, però aquest no ha pogut rematar amb condicions. Una nova oportunitat desaprofitada Mica en mica que anaven passant els minuts, els sabadellencs notaven l'esforç físic i han faltat ocasions en els darrers minuts per poder guanyar el partit. El Numancia ha viscut els darrers minuts a camp contrari i donaven per bo l'empat aconseguit. El Sabadell ha desaprofitat l'ocasió de sumar tres punt en una jornada que els equips de baix no ho havien fet. El proper partit serà al nou estadi de La Victoria i davant el Real Jaén.