dissabte, 1 de febrer del 2014

24a Jornada Lliga: RC Deportivo-CE Sabadell


Plaça complicada. El Centre d'Esports Sabadell afronta la sortida més complicada de la temporada. Ni més ni menys que a Riazor i amb el Deportivo com a líder de Segona Divisió. També és ben cert que l'equip de Fernando Vázquez ha deixat escapar molts punts al seu estadi, però és evident que és el clar favorit a l'ascens a Primera. Els arlequinats voldran guanyar a un estadi que no ho fan desde el febrer de 1967 i sumar, d'aquesta manera, la tercera victòria lluny de la Nova Creu Alta.

Per aquest encontre a terres gallegues, Miquel Olmo recupera un dels pilars importants de l'equip: Moha. El marroquí es va lesionar el genoll en el primer partit de lliga contra el Mallorca i, per fi, torna a estar en disposició de jugar. També ha entrat a la convocatòria Jan Lladó, jove extrem dret del filial. I s'han quedat fora Antonio Hidalgo lesionat i Longás per motius personals. Pablo Ruiz, Espasandín i Raúl Goni continuen amb la seva recuperació. Pel que fa al Deportivo, Fernando Vázquez no podrà comptar amb el porter Germán Luz, Antonio Núñez i Luís Fernández. lesionats. Veurem si els darrers fitxatges de l'equip gallec com Albert Lopo, Rabello o Toché debuten o no amb l'equip blanc-i- blau.

L'encontre corresponent a la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per la televisió gallega i Esport3. Ràdio Sabadell també hi serà al costat de l'equip arlequinat. El manxec Jesús Muñoz Mayordomo serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Només un precedent amb aquest col·legiat que debuta aquesta temporada a la categoria i va acabar amb derrota per 1-2 davant l'Alcorcón.