dijous, 7 de febrer del 2013

El Rival: UD Almeria


L'Almeria és un clar candidat a l'ascens a Primera Divisió (Foto: Pedro Salado)

L'estadi Juegos Mediterráneos viurà la nostra primera sortida del mes en un partit que es preveu molt difícil contra un dels conjunts favorits per pujar a Primera Divisió, tal i com han demostrat durant la primera volta estant sempre en els primers llocs de la taula classificatòria. És una plantilla dissenyada per ascendir amb futbolistes decisius i un centre del camp molt important amb homes com Verza, Caquero, Soriano o Corona. I uns davanters de la talla d'Aleix Vidal, Charles que estant donant molta vida al seu tècnic Xabi Gracia.

A casa s'han mostrat un conjunt gairebé impossible de batre on la majoria d'encontres han acabat amb victòria, encara que en la majoria d'ocasions per un resultat curt, tot i les golejades davant equips com Guadalajara (4-0) o Córdoba (3-0). La primera derrota, però, no va arribar fins la jornada disset, on el Lugo, fent un partit molt seriós en defensa i aprofitant el mal moment que va patir l'Almeria al desembre, va vèncer per 0 a 1 amb gol d'Óscar Diaz. I és que aquesta temporada, els andalusos tot i ser un dels equips més golejador de la categoria, està trobant a faltar les dianes del davanter Ulloa que va marxar al futbol anglès fa unes setmanes, però que en la primera part del campionat havia començat molts partits des de la banqueta.

A la Copa del Rei van eliminar a la segona ronda al Real Múrcia superant-los per 2 a 0 i a la tercera eliminatòria van doblegar, també a casa, l'Alcorcón per 3 a 0, fet que els donava accés a la disputa del pas als setzens de final contra un primera com el Celta de Vigo. A l'anada van superar als gallecs per 2 a 0, però la tornada seria fatídica ja que van caure eliminats a la pròrroga per un Celta que els acabaria guanyant per 3 a 0. Fet que encara seria més trist, ja que el següent rival era tot un Real Madrid.

La darrera visita que vam fer a l'estadi de l'Almeria data de la campanya anterior, on llavors en el darrer partit de 2011 ens vam veure superats absolutament i vam caure per 3 a 0 amb gols de Goitom per partida doble i un de l'argentí Leo Ulloa ja al tram final.