dissabte, 16 de febrer del 2013

26a Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Madrid Castilla


Partidàs. El Centre d'Esports Sabadell s'enfronta avui al filial del Real Madrid amb l'objectiu de tornar a la senda de la victòria després de la desfeta d'Almeria. En canvi, l'equip de Toril arriba després d'aconseguir els tres punts en el seu darrer encontre a Chapín i davant el Xerez. La història està a favor dels arlequinats que només han perdut un cop en les tretze visites del filial madridista a l'estadiu creualtenc.

Per aquest encontre, Lluís Carreras té la baixa de Juanjo Ciércoles que estarà dues setmanes fora dels terrenys de joc. A més, de les baixes ja conegudes de Jesús Olmo, Fito Miranda, Dani Tortolero i Víctor Espasandín. La bona notícia es que Ulises Dàvila, que va ser operat el passat dimecres d'un dit de la mà, finalment podrà ser de la partida al igual que Óscar Ramírez que el Comité de Competició li va perdonar la segona groga que va veure a Almeria per unes suposades mans dins l'àrea. Pel que fa a l'equip de José Alberto Toril, arriba sense baixes importants i amb la presència de grans jugadors com Jesé Rodríguez, que es troba a un gol del pitxitxi de la categoria, Denis Cheryshev o Juanfran.

El partit correponent a la 26a jornada de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès pel canal autonòmic català Esport3. També es podrà seguir a través de Ràdio Sabadell 94.6 com és habitual. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre serà el canari Trujillo Suárez que xiularà per primer cop al Centre d'Esports Sabadell.