dissabte, 12 de gener del 2013

El Rival: AD Alcorcón



L'Alcorcón serà el primer rival que visitarà l'estadi l'any 2013 en el que també serà el darrer encontre d'una primera volta on els madrilenys han causat una gran sensació mantenint el nivell que ja van exhibir la temporada anterior, tot i haver perdut jugador importants durant l'estiu passat. Començant per l'entrenador, Anquela que firmaria pel Granada, també van sortir homes com Montañés que fitxaria pel Zaragoza, Manu Herrera per l'Elche o Agus que marxaria a Turquia. Tot i això, van arribar jugadors experimentats i que han continuat donant a l'Alcorcón molts punts que els han situat a la zona alta de la classificació encapçalats per Pepe Bordalás a la banqueta.

A més, el seu estadi, Santo Domingo, s'ha erigit novament en una seu realment complicada on puntuar-hi, cosa que ha aprofitat a la perfecció en el que portem de temporada. D'aquesta manera, els madrilenys van signar als porters Dorronsoro provinent de l'Alcoyano i que sota pals acompanya a Manu Fernández que va arribar del Recreativo Huelva i que és qui acostuma a jugar de titular. En defensa signaria el central Juan Calahorro procedent del Betis per qui el Sabadell ja es va interessar pels seus serveis ara fa dues campanyes. També Arroyo cedit pel Getafe, Laguardia signat del Las Palmas i Camile del Cádiz van aterrar per apuntalar una línia defensiva ja molt forta amb homes com Ángel Sánchez, Nagore o el francés Babin, tot un portent físic que també actua en ocasions per davant de la defensa.

El centre del camp és realment de toc i també molt ben dota tècnicament com el veterà Fernando Sales o els Rubén Sanz, Sergio Mora, Miguélez o Abraham que en qualsevol moment poden decantar un partit. També cla destacar el reforç de Fernando Morán que després del seu bon paper al Gimnàstic de Tarragona tornaria l'estiu passat a casa seva acompanyant a d'altres futbolistes decisius com el mateix Oriol Riera, autèntic motor a la zona més ofensiva. Cal afegir els jugadors que també varen fitxar com Sergi Enrich signat del Recreativo, Kike López procedent del Tenerife, Juli que arribaria de mà de Bordalàs procedent de l'Elche o Dani Nieto que, cedit per l'Espanyol, està causant una bona temporada a Santo Domingo.

La darrera visita que va fer l'Alcorcón a la Nova Creu Alta data de la temporada passada on llavors amb un gol de penal d'Aarón Bueno vam tenir prou per aconseguir la victòria per 1 a 0, tot i jugar amb deu futbolistes tot el segon temps per l'expulsió de Jesús Olmo.