diumenge, 21 d’octubre del 2012

10a Jornada Lliga: UD Las Palmas-CE Sabadell


A oblidar la Copa. El Centre d'Esports Sabadell afronta una nova cita lluny de la Nova Creu Alta per sumar tres punts importants després de l'eliminació de la Copa del Rei a mans del Còrdova i dues derrotes consecutives en lliga contra Ponferradina i Hércules. Els arlequinats visiten avui l'estadi Gran Canària per jugar contra Las Palmas. Un rival, el canari, el qual el Sabadell només ha guanyat una vegada i en el darrer precedent va perdre per 3-2 en la última jornada de la temporada passada.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras ha hagut de convocar a dos joves futbolistes del filial arlequinat com són Eric Reverter i Arnau Garcia per tal de completar la plantilla. A les baixes conegudes de Jesús Olmo, Eneko Fernández, Nabil Baha, Abraham Paz i Dani Tortolero, s'ha d'afegir a Manu Lanza sancionat pels propers dos encontres i Juanjo Ciércoles i Manuel Gato que arrosseguen molèsties del partit de Copa del passat dimecres. Pel que fa la UD Las Palmas, Sergio Lobera va sortir reforçat de l'eliminatòria de Copa després de derrotar en la pròrroga al Racing Santander per 4-2. 

L'encontre corresponent a la 10a jornada de lliga donarà inici a les 19h, horari peninsular. Un partit que xiularà el murcià Sánchez Martínez. Dos precedents amb el Sabadell i dos empats a un gol. Precisament contra Las Palmas a la Nova Creu Alta i contra l'Elx al Martínez Valero. Tots dos partits data de la temporada passada. El partit entre canaris i catalans no es podrà veure per televisió, però sí per Ràdio Sabadell com és habitual.