dissabte, 8 de setembre del 2012

4a Jornada Lliga: CE Sabadell-UD Almeria


Guanyar. Aquest és el principal objectiu de tota la plantilla i el desig de l'afició arlequinada. El Sabadell no pot esperar més i ha d'intentar sumar la primera victòria de la temporada el més aviat possible. La d'avui és una gran ocasió per aconseguir-la a l'estadi i davant de la parròquia arlequinada en plena Festa Major de la ciutat. Per contra, ens visita l'Almeria, que juntament amb l'Elche, són els dos únics equips que han aconseguit guanyar els tres encontres disputats a dia d'avui.

El Sabadell, que ve d'encaixar els primers dos gols de l'any al Mini Estadi i que encara no n'ha marcat cap, tindrà les baixes de Jesús Olmo i Juanjo Collantes lesionats i Juvenal Edjogo amb compromís internacional amb Guinea Ecuatorial. A més, Lluís Carreras no ha convocat a Nabil Baha, Arteaga i Fernando Llorente per decisió tècnica. La notícia positiva ha estat el retorn a una convocatòria de Manu Lanza després de recuperar-se de la seva lesió al genoll de finals de la temporada passada. Davant hi serà l'Almeria que arriba amb grans jugadors com Ulloa, Charles o Soriano, per posar tres exemples, però amb les baixes de Pellerano sancionat i Marcelo Silva i Rafita lesionats. Qui s'ha recuperat a temps dels seus problemes és el l'extrem català Aleix Vidal.

L'encontre donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. L'àrbitre del partit serà l'asturià González Fuertes, del qual no n'hi ha precedents fins al dia d'avui. Esperem repetir la victòria de la temporada passada, quant el Sabadell va derrotar per 2-1 al conjunt andalús amb gols d'Aarón Bueno i Nabil Baha. Fins al moment és l'última victòria arlequinada.