diumenge, 2 de setembre del 2012

3a Jornada Lliga: FC Barcelona 'B'-CE Sabadell


Tornem al Mini Estadi. El Centre d'Esports Sabadell torna a l'estadi del filial del Barcelona, on va aconseguir la darrera visita lluny de la Nova Creu Alta. D'aquesta victòria, fa onze mesos i un dia i els homes de Lluís Carreras volen trencar aquesta estadística d'una vegada per totes. Davant hi serà l'equip d'Eusebio Sacristán, l'equip més golejat en aquest inici de campionat amb vuit gols encaixats. Per contra, el Sabadell encara no ha encaixat cap gol, però tampoc ha marcat cap.

Tres jugadors continuen de baixa en l'equip de Lluís Carreras. Jesús Olmo i Manu Lanzarote, sobretot aquest últim, estant en la fase final de la recuperació. A més, Juanjo Collantes continua tocat i no es forçarà la màquina amb el perill d'una lesió més greu. No es preveuen excessius canvis en l'onze titular. Pel que fa al Barcelona B d'Eusebio Sacristán, a la baixa coneguda del portugués Edgar Ié s'ha unit la del defensa central Sergi Gómez que va ser expulsat a Valdebebas davant el Real Madrid Castilla i haurà de complir un partit de sanció.

L'encontre donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3 al igual que les darreres setmanes. Al igual que contra el Villarreal, un basc serà l'encarregat de dirigir l'encontre. En aquesta ocasió, Iñaki Vicandi Garrido impartirà justícia sobre la gespa del Mini Estadi. Un estadi que tornarà a presentar una bona entrada gràcies, en part, a l'afició arlequinada que es tornarà a desplaçar en massa al igual que la temporada passada. Divendres ja s'havien esgotat les 300 entrades anticipades que hi havien a les oficines del club.