Que continui la ratxa! Ahir comentàvem que el Recreativo de Huelva no ha guanyat mai a la Nova Creu Alta amb el Centre d'Esports Sabadell com a local -vuit derrotes i només dos empats- i avui repassarem un dels partits més èpics de la història del club. L'encontre en qüestió és corresponent a la jornada número tretze de la temporada 1988-1889, la primera després del descens a Bilbao. Aquell 30 de novembre de 1988, el Sabadell rebia la visita del líder Huelva a l'estadi creualtenc i el clar protagonista va ser l'àrbitre del partit: Gómez Barril.
Com dèiem, el conjunt andalús arribava com a líder de la categoria empatats a punts amb el Mallorca i venia de guanyar al Salamanca uns dies abans per 3-1. Per contra, el Sabadell va perdre a Riazor davant el Deportivo de la Corunya per 2-0 i estava situat a la quinzena posició. Com a curiositat, dir que aquella temporada també hi havien quatre equips catalans a Segona A (Sabadell, Barcelona Atlètic, Figueres i Mollerussa) al igual que enguany. L'encontre es presentava complicat donat la diferència en la classificació i més quant Melenas avançava al Recre en el marcador.
Abans del descans, Urbieta empatava al partit després d'una jugada per banda dreta de Barbarà. Només començar el segon temps, Tente Sánchez feia el 2-1 i el mateix jugador arlequinat faria el tercer gol a un quart d'hora pel final. Els deu últims minuts van ser d'autèntica bogeria. Manzanedo va ser expulsat per doble groga al minut 80 i Pinky va haver de posar-se sota pals. Al 86, Amarillo es retirava per lesió amb els dos canvis realitzats i només dos minuts més tard era Alcelay qui també veia la targeta vermella. En resum, el Sabadell va acabar el partit amb vuit homes -dos expulsat i un lesionat- i amb un jugador de camp com a porter, però ni el líder de la categoria va poder evitar la victòria arlequinada. La crònica de l'època calificava a l'àrbitre Gómez Barril com: "desastroso arbitraje", "estuvo desorientado durante los 90 minutos" i "no mostró unas buenas condiciones físicas".
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada