dilluns, 30 d’agost del 2010

Un Sabadell intermitent no veu porteria

El penal provocat per Raúl Rodríguez, executat per Juvenal -que l'envià al pal- fou l'ocasió més clara del partit.


Sabadell 0-0 Lleida
.
Sabadell: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Juvenal (Robles, 74'), Puigdollers (Hiroshi, 74'), Fito (Manga, 57'), Raúl Rodríguez, Eneko i Marc Fernández.
.
Lleida: Eduardo, Pau Bosch, Dani Marín, Jerson, Paco Vázquez, Jaume Delgado, Miki Massana, Alex Colorado (Cheikh, 80'), Xavi Jiménez (Gallego, 77'), Rayo (Salat, 89') i Gabernet.
.
Gols: -
.
Estadi: Nova Creu Alta (1.600 espectadors)
.
Debut del tot intermitent el que ha protagonitzat el nou Sabadell de Lluís Carreras a la Nova Creu Alta. Molt diferent hagués estat el resultat si Juvenal hagués transformat una pena màxima comesa sobre Raúl Rodríguez a l'equador de la primera meitat. El seu xut s'ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per Eduardo. Abans, havia avisat Eneko amb un cop de cap forçat que ha sortit fora. Tal i com va avisar Carreras, el joc que vol practicar és de toc i toc de pilota i això és el que ha passat en els primer quaranta-cinc minuts. Domini del joc, però sense ocasions clares de gol. A la represa, ha estat el Lleida qui ha estirat línies i el millor jugador dels de la Terra Ferma, Àlex Colorado, podria haver avançat als lleidatans amb una precisa falta directe, si De Navas, un cop més, no hagués salvat un gol cantat. Els arlequinats han despertat amb aquesta ocasió en contra i ha pressionat i ha jugat amb més velocitat en busca del primer gol de la temporada. Tot semblava més de cara quant el Lleida s'ha quedat amb deu per l'expulsió de l'ex del Mallorca Paco Vázquez per doble amonestació. L'entrada al camp de Manga i Hiroshi han donat més velocitat a l'equip. Precisament aquests dos futbolistes han tingut un parell d'ocasions. Primer l'ex del Gavà amb un xut des de la frontal aturat sense problemes per Eduardo i després el japonès qui ha estat objecte d'un clar penal, que aquest cop Barberà Fuentes no ha considerat com a tal. Quant ja tot semblava acabat, una passada llarga d'Agustín, l'ha baixat molt bé Hiroshi fent una passada a Marc Fernández, però el xut de l'ex de l'Europa ha sortit fregant el pal. Començar amb victòria hagués estat una injecció de moral, però tot just acabem de iniciar el campionat. En la segona jornada de Lliga, els de Lluís Carreras es desplaçaran a Badalona en busca de la primera victòria i començar a sumar de tres en tres.