S'abaixa el teló a la temporada 2009/10

Vila-Joiosa 3-1 Sabadell

Vila-Joiosa: Tomás, Javi Selvas, Metola, Sambruno, Coke, Pepín (min. 68 Yepes), Limones (min. 82 Tonet), Jorge, Rojas (min. 71 Fabiani), Kike i Campillo.

Sabadell: Ginard (min. 46 Adrià Mir), Chapi Arnau, David Bermudo, Àlex Ruiz, Agustín, Juvenal (min. 46 Fran), Jordi Sánchez (min. 68 Robles), Castell, Joel, Axel i Arnal.

Gols: 0-1 Arnal (min. 1), 1-1 Javi Selvas (min. 15), 2-1 Pepín (min. 21), 3-1 Kike (min. 31)

Estadi: Nou Pla (150 espectadors)

Desens amb 49 punts i finalitzant aquesta decepcionant temporada a la zona més neutre de la taula classificatòria és com posàvem el punt i final a la lliga 2009/10 tot caient al camp del ja descendit Vila-Joiosa i en un partit que no serà recordat pel seu encant futbolístic. Sobretot per part d'alguns dels nostres jugadors que gairebé sel's notava més de vacances que no pas pendents d'estar sobre el rectangle de joc. Però la nota positiva la va posar l'àrbitre del partit quan va decretar la finalització de la campanya de la desil·lusió, tot el contrari del que s'havia plantejat al principi de la lliga i encara més quan s'acabaven de jugar unes eliminatòries d'ascens a la Segona Divisió A. Tot i que al Nou Pla de Vila-Joiosa semblava que volíem acomiadar-nos amb un triomf i Arnal als 40 segons de partit va posar-nos en avantatge rematant una bona centrada de Castell. El resultat favorable però va durar ben poc i van ser els locals qui aprofitant les badades defensives dels nostres, en només 15 minuts van capgirar el resultat deixant el marcador amb un 3 a 1 a la mitja hora de joc. Al quart d'hora, Javi Selvas va aprofitar un mal bloqueig de Ginard per anotar l'empat. Tampoc va estar massa fi Àlex Ruiz en el segon gol, obra de Pepín, que més murri que ningú marcava pels alacantins. I tot just als 31 minuts de partit i després d'una bona jugada de Corella feia la passada perque Kike marqués la sentència definitiva. Altre cop Arnal hauria pogut marcar per retallar diferències, però també Ginard va lluir-se en un remat de Rojas que va poder desviar el porter balear amb la punta dels dits. El segon temps no va ser massa millor que el primer, però com a punt positiu es va poder veure sota pals al jove Adrià Mir que debutava d'aquesta manera a la Segona Divisió B després de dues temporades a l'entitat. De fet van ser els primers minuts per uns, i els últims per a molts que amb aquest partit a terres alacantines deien adéu a la seva etapa com a jugadors arlequinats per un Sabadell que a partir d'ara es centrarà en la confecció de la nova plantilla per la propera temporada i que servirà també per a donar el relleu al nou entrenador, Lluís Carreras que farà que David Pirri torni a la seva tasca dins el futbol base saballut.