dimarts, 11 de maig del 2010

Millor passar pàgina

L'equip no ha estat a l'alçada de les expectatives


Una vegada acabada la temporada arriba l'hora de fer balanços. Si la temporada passada, la qualificació per la plantilla era força alta, aquesta temporada no podem parlar del mateix. No s'han complert els objectius amb els quals es va començar per allà al mes de juliol i que no era altre que repetir les eliminatòries d'ascens. Tampoc s'ha pogut classificar per una de les places de Copa del Rei. L'únic bo és que no s'ha patit per evitar el descens, però amb una plantilla que es va vendre per estar adalt, és un premi molt pobre.

En quant a puntuació, l'equip practicament els ha calcat en les dues voltes del campionat. 25 punts a la primera per 24 a la segona que s'haurien pogut millorar en cas d'haver guanyat al Nou Pla. L'equip s'ha mostrat més sòlid a la Nova Creu Alta que com a forani. A l'estadi creualtenc, el Sabadell s'ha confirmat com el seté millor equip del grup amb 34 punts. En canvi, fora de casa, els arlequinats han estat el seté pitjor equip. Per darrera només han quedat els quatre equips descendits a Tercera més Gramenet i Sporting Mahonés. Sens dubte, un balanç molt negatiu per un equip que vol estar a la part alta de la classificació. Gavà, Alicante i Badalona han estat els únics que han vist com els arlequinats s'emportaven els tres punts del seu estadi.

La falta de gol

Si una cosa ha caracteritzat aquest any al Sabadell ha estat la mancança de gols. 42 en 38 jornades no és una xifra gaire elevada i això s'explica veient els registres anotadors del tres davanter de la plantilla: Joel Álvarez, Fran Arévalo i Arnal. El gironí ha estat el màxim golejador de l'equip amb sis gols i això que es va incorporar al mes d'octubre. Ni Joel ni Fran han complert amb les expectatives. El de Juneda només ha marcat dos gols -contra el Barça Atlètic i l'Alcoyano- i Fran Arévalo ha finalitzat la temporada sense veure porteria. És a dir, vuit gols entre els tres davanters. Està clar que per la temporada vinent, serà un aspecte a millorar.