diumenge, 27 de setembre del 2009

Primer revés de la temporada (2-1)

El porter Salva ha buscat l'empat a l'última jugada

Vista Alegre B 2-1 Sabadell B

Partit per oblidar. No només per la derrota, que a la fi es el més important, sino que tampoc s'ha jugat un partit realment bo. A vegades es perd fent un bon partit, però avui, en líneas generals, el partit ha estat bastant fluix per part arlequinada. En el duel de filials al grup vuit de Segona Territorial, el Vista Alegre no ha estat millor que el Sabadell però ha sapigut aprofitar les errades en defensa dels sabadellencs. La primera meitat ha esta bastant avorrida. Dient que l'única ocasió dels primers quaranta-cinc minuts ha estat un xut de falta per banda local al límit del descans ho explica tot. Molt joc en el centre del camp, sense que cap equip dominés al rival i en ocasions joc brut que l'àrbitre, més fluix encara que el partit, no ha sapigut controlar.

A la segona meitat la tònica ha estat la mateixa, tot i que s'han vist alguna que altre ocasió més degut al cansanci general i algunes errades puntuals. Qui havia de dir que després d'una ocasió arlequinada, un xut desviat de Mestre, vindria el primer gol local. Contraatac rapídissim que ha agafat la defensa despistada i el davanter local que defineix davant la sortida de Salva. Els minuts passaven i el Sabadell no trobava la manera de perforar la defensa local. Dos remats de cap de Fito i Perico ha estat tot el perill fins que una jugada per banda de Mestre ha centrat perquè Aliou, a la segona oportunitat, afusellés el porter i establir l'empatat momentani. Més provisional no ho podia ser perquè un parell minuts després, una nova errada defensiva l'ha aprofitat el Vista Alegre per fer el definitiu 2-1. En els pocs minuts que faltaven per acabar el partit, només una jugada de Mestre que ha estat objecte d'un clar penal podria haver servit per treure un punt d'un camp difícil, però l'àrbitre no ho ha vist així. Com diem, un arbitratge força dolent, però que no justifica la derrota. La nota positiva es que estem a la tercera jornada i que queda molt per a final de temporada i poder rectificar els errors del partit d'avui. La següent jornada, el Sabadell B tindrà l'oportunitat a casa davant l'Almeda d'oblidar aquesta derrota.