diumenge, 13 de setembre del 2009

Gols sabadellencs per un derbi que acaba en taules

El Sabadell va aconseguir un empat de l'Olímpic egarenc.
.
Terrassa 1-1 Sabadell

Terrassa: Gerardo, Sierra, Carroza (min. 74 David Canet), Zou, José Ramírez, Iván Díaz, David López, Heredia, Florien, Etien (min. 46 Ramón) i Joshua (min. 67 Mario).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Bermudo, Jaume, Robles, Juvenal, Pradas (min. 17 Morales), Castell, Joel (min. 84 Jesús Milán), Puigdollers (min. 70 Fran) i Blas.

Gols: 0-1 Juvenal (min. 13), 1-1 Iván Díaz (min. 56)

Estadi: Estadi Olímpic (1.000 espectadors)

Repartiment de punts en el primer duel vallesà de la temporada. Visitàvem l'estadi egarenc amb ganes de sumar el primer triomf lluny de l'estadi tot i les baixes importants a la zona defensiva de Pagès, Agustín i Pelegrí, els tres lesionats. Tot i això l'equip de Ramon Moya va donar una molt bona imatge durant la primera meitat. Ben aviat ens vam fer amb el control a la zona mitja i amb una forta pressió al davant no deixàvem tocar als jugadors locals. Pepe Castell només començar va avisar amb un fort xut des de la frontal que el porter Gerardo va desviar amb els punys. Tot seguit qui ho va intentar va ser el Terrassa que amb una jugada aïllada es va plantar davant De Navas però per sort el porter saballut amb l'ajuda final de Robles van acabar guanyant la partida a Joshua. Fins que al minut 13 una passada en profunditat de Joel cap a Juvenal va servir perquè l'internacional per Guinea fes el primer gol de la tarda amb un fort xut creuat. Alegria per als nostres seguidors que en un bon nombre van desplaçar-se fins a l'Olímpic. La nota negativa va arribar pocs instants després, quan tot sol, Raúl Pradas, va lesionar-se al genoll i a l'espera dels resultats mèdics haurà de guardar repòs unes setmanes. Juvenal va tenir dues bones opcions més per augmentar diferències, però els seus xuts de falta van sortir fregant el travesser de Gerardo. En canvi els locals només utilitzaven el joc directe buscant el llargarut Florien que era molt ben defensat per la nostra parella de centrals. El francès només va disposar d'una rematada en tota la primera meitat que va aturar De Navas fàcilment. El control seguia de la nostra part i tan Blas com Puigdollers van forçar el perill per banda, sense sort en la rematada final just abans d'acabar els primers 45 minuts. El segon període seria molt diferent al primer. Una bonica jugada de Blas que acabaria amb un xut des de la frontal i que va aturar el porter, seria un miratge dins una segona meitat molt fosca dels nostres. Els de José Luis Garcia es van fer amb el control del joc i qualsevol pilotada llarga es convertia en una jugada de perill per a la nostra porteria. Poc van trigar en igualar i seria Iván Díaz qui faria el gol de l'empat i el segon gol d'un jugador sabadellenc en el derbi vallesà. Lluny de despertar, els nostres jugadors van seguir corrent darrera la pilota i on De Navas a xuts de Joshua i altre cop d'Iván Díaz va erigir-se en un dels més destacats. També Florien ho va intentar de falta i altre cop el madrileny faria l'aturada final que servia per seguir sumant i continuar amb la bona ratxa dels últims anys a l'estadi egarenc.