dissabte, 4 de juliol del 2009

CASTELL I ARNAU, tercer i quart fitxatge 09-10

Castell, en la seva última visita a la Nova Creu Alta com a rival amb el Benidorm.

Ahir divendres va ser mogut a les instal·lacions de la Nova Creu Alta. Al matí es va conèixer que 'Chapi' Arnau, que la temporada passada havia estat cedit al San Cristóbal de Primera Catalana, tornava al Centre d'Esports per quedar-s'hi. Arnau es un jugador que ocupa el lateral dret i que ocuparà plaça de sots-23. La federació obliga als clubs ha tenir 6 fitxes de jugadors menors de 23 anys, i ara mateix, el club només en té dues. La d' Adrià Mir i Arnau. Així que la secretaria tècnica haurà de buscar quatres jugadors joves.

Ja per la tarda, el club va fer oficial el terce fitxatge per el Sabadell 2009-2010. Es tracta de José Francisco Castell, de 28 anys que ve procedent del Benidorm. Es tracta d'un migcampista que pot actuar tant a la faceta d'organitzador com a la mitja punta. Castell es va formar i va arribar a jugar a la primera plantilla del Castelló fins que va fitxar per el Benidorm. Així doncs, el nou fitxatge ja sap el que es jugar en el Grup III de Segona B i el que es jugar a la Nova Creu Alta com a rival. Ho va fer aquesta temporada en la victòria alacantina per 0-1. Al partit de la segona volta, on el Sabadell va guanyar per un contundent 2-4 a Foietes, Castell no va poder participar per lesió.

Des d' @rlekinats.com els hi volem desitjar tota la sort del món a aquests nous jugadors per a la nova temporada que tot just comença.