diumenge, 3 de maig del 2009

No n’aprenem

El penal assenyalat sobre Àxel i transformat per Morales no va ser suficient per puntuar al Mini Estadi.


Barcelona Atlètic 2-1 Sabadell

Barcelona Atlètic: Oier, Córcoles, Botía, Fontàs, Abraham, Thiago, Longás, Pedro, Maric (min. 66 Espasandín), Gai Assulin (min. 70 Nolito) i Benja (min. 76 Rayo).

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Agustín, Pelegrí, Juan Carlos (min. 68 Carralero), Àxel (min. 83 Siso), Juvenal, Joel, Morales i Pradas (min. 55 Iglesias).

Gols: 0-1 Morales (p. min. 3), 1-1 Pedro (min. 37), 2-1 Pedro (min. 92)

Estadi: Mini Estadi (800 espectadors)



Tornem a caure amb la mateixa pedra i per segona setmana consecutiva desaprofitem l’oportunitat per segellar de forma matemàtica les eliminatòries d’ascens. Si a principi del mes d’abril no vam saber imposar-nos a l’Atlètic Balears jugant contra nou adversaris, al Mini Estadi de Barcelona va succeir exactament el mateix. Els locals van jugar els últims 25 minuts amb només 9 jugadors per la doble expulsió de Córcoles i Abraham, tots dos a la mateixa jugada. Un per una falta sobre Àxel i l’altre per protestar. El desenllaç final va ser una apatia dels nostres on la por a guanyar ens va poder, i ja en temps de descompte la bogeria dels blau-grana va desfermar-se amb el gol de Pedro. El desencís entre la magnífica afició desplaçada fins a Barcelona i que va ocupar tot un lateral va ser total, a l’espera de l’última jornada i ara sí, definitiva. Tot i que davant els de Luis Enrique l’inici d’encontre va ser del tot engrescador amb un penal sobre Àxel que Morales es va encarregar de transformar. El joc però va ser dominat absolutament per un equip jove, però molt ben dotat tècnicament que ens feia anar sempre a remolc. A la contra però i amb xuts llunyans de Juvenal molt a prop vam estar de sentenciar. L’empat va arribar en una jugada per banda de Gai que Pedro tot sol amb el cap va anotar al minut 37. A la represa tot va seguir ben igualat fins la doble expulsió local. En aquest moment ja vam agafar la zona ample amb total superioritat i altre cop Juvenal i una internada d’Àxel van vorejar el segon dels nostres. Ara les contres eren dels barcelonins amb un Thiago com a home més perillós junt a un desbordant Pedro que va dur de corcoll al seu marcador. I quan tot semblava finiquitat, i amb el punt aconseguit classificats matemàticament, vam rebre una gerra glaçada en forma de gol, altre cop de Pedro amb el cap. Al final en una pilota bombejada tan Pelegrí com Siso van estar a punt de tornar les taules a l’electrònic. Tristesa que s’haurà de convertir en festa la última jornada de lliga.