diumenge, 5 d’abril del 2009

El Sabadell es deixa empatar jugant contra nou

A les illes es va trencar la ratxa de victòries de la temporada


Atlètic Balears 1-1 Sabadell

At. Balears: Emilio, Rubio, Álex Cruz, Ibok, Rodri, Núñez (min. 76 Fran), Ernesto, Lawal, Armada (min. 52 Óscar), Urko (min. 66 Lucas Pou) i Àaron.

Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Pelegrí, Juan Carlos, Iglesias, Pradas (min. 62 Javi Rodríguez), Juvenal, Joel (min. 76 Siso), Morales i Carralero (min. 67 Miralles).

Gols: 0-1 Juvenal (min. 37), 1-1 Àaron (min. 86)

Estadi: Estadi Balear (600 espectadors)



Semblava força complicat, tal i com s’havia posat el partit, que el nostre equip no marxés de Palma amb els tres punts i és que després del golàs de Juvenal a la primera meitat i amb l’expulsió de dos homes locals al mateix minut, el 49, tampoc es va poder guanyar per primer cop a la història al camp de l’Atlètic Balears. I és que en un partit molt igualat on la diferència de punts a la taula poc es va notar, Núñez ja va avisar al minut 7 amb un xut que va picar al pal cosa que va donar ales als locals. Però poc a poc el Sabadell va anar controlant el joc i una centrada de Juvenal la va rematar Pradas que va sortir fora per poc. Fins que altre cop Juvenal al minut 37 amb un xut duríssim des de la frontal va fer pujar el primer de la matinal al marcador. Un golàs que feia arribar als nostres amb avantatge a la mitja part. El segon temps no havia pogut començar millor, amb una doble expulsió dels balears. Álex Cruz veia de forma justa la segona groga per una falta sobre Joel i a la mateixa jugada per protestar, el central Rodri va veure dues targetes consecutives que deixaven al seu equip amb 9 homes. Però la cosa, lluny de fer-li un favor a l’equip de Moya, va convertir-se en una trampa ja que sense res a perdre els de 'Chichi' Soler, que també va ser expulsat, va créixer en actitud i va posar les coses molt complicades a un Sabadell que en comptes de sentenciar, va intentar adormir un partit que després d’avisar en més d’una ocasió, va acabar empatant el quadre blanc-i-blau al minut 86 després d’un còrner que va acabar rematant al fons de la xarxa Àaron. Tota una gerra d’aigua freda per un Sabadell que davant nou jugadors no va ser capaç de continuar amb l’excel·lent trajectòria, tot i sumar un nou punt al camp del cuer.