dilluns, 10 de novembre del 2008

Igor dóna 3 punts importantíssims al minut 93 (1-2)

L'alegria en marcar el segon gol va ser màxima

La sort en el futbol també compte i ahir el Sabadell B es va endur els tres punts gràcies a aquesta mica de sort que han de tenir tots els equips per aconseguir els objectius. La sort que li va ser esquiva en el partit davant el Sant Quirze on van rebre l'empat a les acaballes del partit, ahir Igor al descompte va donar 3 punts vitals per seguir allà dalt, i més en una jornada que va punxar el líder Can Boada. El partit com era d'esperar no va ser gaire vistós de cara a l'espectador i es va veure un enfrontament amb molt joc al mig del camp, joc trebat i sense gaires ocasions. Es en aquests partits i en camps com el del Can Deu on es guanyen les lligues. Els homes de Pirri estan en una gran dinàmica de resultats i els rivals s'han donat compte. La primera part, tal com hem dit, va tenir molt joc al cercle central i poques ocasions. Només una badada de la defensa arlequinada al primer minut podia haver avançat al Can Deu però l'intent de vaselina es va trobar amb un gran Albert. Per part visitant només un xut llunyà de Javi González que va aturar el porter, no sense dificultats, va ser tot el perill arlequinat en els primers 45 minuts.

La segona part va tenir de tot. Gols, penal, expulsats...El Can Deu, només en jugades d'estratègia, córners o faltes laterals era on podia crear algun perill a la porteria d'Albert. Als 10 minuts de la represa, un penal claríssim sobre Jony el transformava Perico en el 0-1. Un gol que va fer mal al Can Deu, que va estar fora del partit una bona estona. Els locals amb un fora de banda que el lateral va colocar al primer pal i el davanter va rematar sense oposició i va fer pujar l'empat a 1. El Sabadell tenia el partit controlat i amb un badada defensiva se li havia complicat. A més el Can Deu jugava amb 10 des del primer temps. L'empat semblava gairebé definitiu, però Igor ja al minut 93 va fer el definitiu 1-2 al marcador. La sort, aquest cop, havia estat arlequinada. El partit estava acabat, però incomprensiblement l'àrbitre va afegir cinc minuts més encara. Temps suficient perquè els locals treiessin un parell de córner que van fer patir a la parròquia arlequinada. A més, el col·legiat va expulsar al sabadellenc Robiño. Al finalitzar el partit, una penosa tangana entre jugadors i aficionats va donar per acabat un enfrontament lleig des de un principi, però amb tres punts més al casiller arlequinat. Sens dubte el millor del partit.