dimecres, 26 de novembre del 2008

Ensopegada a casa

El CE Sabadell Femení rebia la visita del cuer de la classificació però va ser incapaç de treure els 3 punts del partit. L'encontre es posava difícil quan van encaixar el primer als 13 minuts, fruit d'un xut des de fora l'àrea que va agafar a la portera Laura Segura avançada. Georgina va igualar l'encontre amb un gol marca de la casa, corria el minut 23. L'alegria va durar poc ja que al 27 van tornar a avançar-se les visitants després d'una falta. Així s'arribava al descans.
A la segona part les locals van canviar el xip i van sortir a pel partit però la sort no va estar del seu costat. Dos travessers i tres pilotes tretes sobre la línia de gol per les defenses de La Roca van desquiciar a les arlequinades. Al final la justícia es va fer present i Marjory va enganxar un bon xut des de la frontal de l'àrea, xut que la portera va poder desviar però no evitar que entrés a la porteria. Ja no hi havia temps per més.

Amb aquest empat les arlequinades es mantenen fora del descens directe gracies a resultats favorables.

Alineació:
Laura S. - Sílvia - Lídia - Peque - Belinda - Eli - Carla U. - Kosy - Carla L. - Georgina - Marjory. (Cris, Laura T., Gisela, Eva, Julia, Marta, Liber)

Gols:
Georgina (23') i Marjory (77')

Resultats F. Base Femení:
Bellavista 4-1 Cadet/Juvenil
PBB La Roca 4-7 Infantil A
Infantil B 1-2 Esparreguera
Infantil C 0-1 Gim. Manresa