divendres, 13 de novembre del 2015

Opinió

En Christian ens diu la seva


El passat dissabte, el nostre equip estimat, el C.E. SABADELL, F.C.  va disputar la dotzena jornada del  Campionat de Lliga de Segona Divisió "B", davant el conjunt de la Terra Ferma  com és  el Lleida Esportiu, un equip refundat del famós U.E. LLeida, un històric vingut a menys com molts d´altres malauradament.


Una jornada més, tots /totes nosaltres  vàrem poder comprovar els/les que estàvem al temple arlequinat dos motius que preocupen a tothom: des de la junta directiva fins al soci més fidel arlequinat. Un primer motiu, la pobra assistència a l´estadi, no hi ha manera de poder crear el caliu que tots i totes voldríem cada quinze dies. En segon lloc, la imatge del conjunt arlequinat entrenat pel Sr. Miguel Àlvarez, tot un veterà amb una àmplia experiència a la categoria, que en termes futboleros diríem que és un gat vell, on el dia de la seva presentació definia el seu projecte de joc a implantar pels seus jugadors que demostrarien actitud un joc creatiu  i una pressió forta  al rival, doncs aquest passat dissabte poc més que actitud van demostrar els seus homes.

Com més tard, en roda de premsa va comentar el míster arlequinat, van oferir un joc combinatiu massa lent, impropi del que ell i tothom voldria, un joc amb més moviment, rapidesa de toc i el que malauradament any rere any i ja en fa uns quants la sequera de gols produïts pels "killers" que tot entrenador vol al seu equip. Esperem i desitgem que aviat els davanters arlequinats tinguin la sort de cara i no parin de marcar gols amb la camiseta de quadres blanc i blava. Seria el millor remei a poder superar  amb il·lusió els dos motius abans esmentats.

Per altra banda hi ha el gran problema de poder celebrar una victòria a domicili, ja fa un grapat de partits jugats lluny de Sabadell, on no podem gaudir dels tres punts. Esperem que aquest proper diumenge, amb horari matinal a l´Estadi Municipal de Reus, els nostres ídols arlequinats amb la motivació d´enfrontar-se a l´actual líder del grup com és el Reus Deportiu, amb uns quants jugadors a les seves files amb passat arlequinat com  són Edgar Hernández (màxim golejador de l´equip) i Jesús Olmo, ens donin una agradable satisfacció... després de tantes batalles lluitades per diferents estadis catalans i nacionals  sense el premi que mereix l´entitat...

Per finalitzar, comentar que almenys de moment on tenim l´alegria és al planter arlequinat, el segon equip sabadellenc està realitzant molt bona temporada a la Tercera Divisió on està classificat al grup capdavanter. Potser en el filial tenim el killer que tots desitgem ja que el jugador Manel Martinez, pitxitxi de l´equip i del grup català de cara al mercat d´hivern podria ser una cara nova pel primer equip. Qüestió de temps.... Tant de bó tingués la mateixa sort que va tenir el gran golejador de Ripollet  amb mateix nom i cognom que després de fer una excel·lent temporada va marxar cap a la Rioja per jugar amb un altre equip històric com és la UD Logronyès. Confiem que sigui possible la bona linia que porta el filial i en un temps no massa llunyà homes com l´esmentat Manel, i molts companys de vestuari puguin fer el salt al primer equip i fer pinya amb els joves del planter que ja s'han assentat com són Agus Medina, Yeray i Sergi Tienda per posar un exemple...

Molta sort per tots els equips arlequinats pel proper cap de setmana i aviam si el primer equip trenca les estadístiques nefastes fora de casa i ens poden regalar un balsàmic triomf que calmarien l'entorn arlequinat.

VISCA EL NOSTRE C.E. SABADELL
Salutacions,
Atentament,
Christian Sancho (soci del C.E. SABADELL, Num. 316)