dijous, 10 de setembre del 2015

Primers partit a casa i 3 punts!

 (Foto: Alex Xipell)

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Lucas, Agustín, De Val, Roigé, Batanero, Cortell (Forgas, 58 ‘), Pirulo (Forniés, 83’) y Marc Fernández (Osado, 76 ‘).

CD Olímpic: Diego Alexis (Nando, 85 ‘) Canadell, Pepín, Mendoza, Polaco, Cifo (Lander, 68’), Vaquero, Javi Navarro, Dani Gómez, Luismi Loro (Zarzo, 60 ‘).

Col•legiat: -------

Gol: Pol Roigé 1-0 (54‘)

Estadi: Nova Creu Alta. Poc més de 1.000 espectadors.

Victoria, bona imatge i actitud d’un equip que ha sapígid controlar el partit i guanyar el pols al CD Olímpic de Xàtiva.

Tot i que l’equip Valencià a dominat els primer compassos del partit, el Sabadell ha anat guanyant ritme i això els ha permès disposar de múltiples ocasions de gol durant la primera meitat, tot i que l’encert cara a porteria no ha sigut suficient. L’Olímpic ha disposat d’alguna oportunitat però Craviotto ha sigut providencial per al Sabadell.

Sens dubte el revulsiu del partit ha sigut l’arlequinat Pol Roigé, el de Castelldefels, ha demostrat que es un jugador d’una categoria superior. Durant tot el partit ha sigut un dels arlequinats més actius i dels que ha aportat més perilla la porteria de l’Olímpic.

Juntament amb Roigé, Valentín ha sigut un dels jugadors destacats, vital en les accions defensives.
El gol del Sabadell, al minut 54’ de partit obra de Pol Roigé, ha sigut un fort xut que el porter de l’Olímpic no ha pogut aturar.

El els últims compassos del partit, Pirulo de falta directe, ha portat el perill a la porteria visitant amb un xut que buscava l’esquadra però que ha sortit lleugerament desviat.

Novament Craviotto ha sigut vital quan a aturat una ocasió de gol de Guillermo Fernández Romo en l’últim sospir del partit.