Collantes va fer un doblet a Santo Domingo (Foto: LFP)

AD Alcorcón 3-2 CE Sabadell

Alcorcón: Falcón, Nagore, Héctor Verdés, Fran Cruz, Djené, Rubén Sanz, Antonio Martínez (Anderson, min. 75), Bellvís, Óscara Plano (Álvaro Rey, min. 70) (Escassi, min. 86), Guichón i David Rodríguez.

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín, Eguaras, Hidalgo, Hervás, Lucas Porcar (Juanto, min. 80), Aridai i Collantes

Gols: 1-0, David Rodríguez (min. 7); 1-1, Collantes (min. 24): 2-1 Guichón, min. 39; 3-1, David Rodríguez (min. 41) i 3-2, Collanates (min. 62)

Àrbitre: Munuera Montero (Andalús)

Estadi: Santo Domingo (2.547 espectadors)

Nova derrota fora de casa. En lliga tampoc va arribar la primera victòria del Sabadell amb Àlex Garcia a la banqueta. Després de la desfeta al Ramon Sánchez Pizjuan davant el Sevilla a la Copa del Rei, els arlequinats també van sortir derrotats de l'estadi de Santo Domingo. Un estadi totalment negat pels interessos sabadellencs, ja que en les cinc visites que ha fet l'equip saballut des de 2011 sempre ha sortit derrotat, tant en partit de Segona com en Copa. Àlex Garcia va optar pel sistema 4-4-2 amb Collantes i Aridai en punta i amb l'entrada de Carlos Hernández en el lloc de Martí Crespí a l'eix de la defensa fent parella amb Kiko Olivas. El Sabadell, com és de costum, va començar dominant la possessió de la pilota intentant crear joc des del darrera i un Alcorcón ben posicionat esperant el mínim error per sortir ràpidament al contraatac. El partit estava controlat fins que una pèrduda de pilota del Sabadell al mig camp va propiciar el primer gol de la tarda per l'Alcorcón. Passada en profunditat per David Rodríguez, aquest guanya l'esquena als dos centrals arlequinats i sol davant Nauzet supera al porter canari amb un potent xut. No s'havia complert ni el minut deu de partit i el Sabadell ja anava a remolc en el marcador. Tot i això, el Centre d'Esports va continuar dominant el partit i va trobar el gol de l'empat en una acció de Collantes. De la mateixa manera que en l'1-0, Collantes va guanyar l'esquena al seu defensor i va superar Falcón amb un xut creuat ajustat al pal. Abans de la mitja hora, el Sabadell tornava a igualar el partit. Però abans del descans arribaria la desfeta que gairebé condemnava a l'equip a la derrota. En només un parell de minuts, l'Alcorcón va fer dos gols que van deixar el partit molt coll amunt. Primera va ser Guichón que va aprofitar una jugada embolicada dins l'àrea per marcar a plaer i David Rodríguez feia el tercer poc després. Amb aquest resultat de 3-1 en contra s'arribaria al temps de descans. A la repressa, es va veure un Sabadell disposat a aixecar el partit i donar la cara fins el final. Amb un Collantes molt actiu durant tot el partit, els sabadellencs van poder reduïr diferències en el marcador i a punt van estar d'emportar-se un punt de Santo Domingo. A pilota aturada arribaria el segon gol del Sabadell. Aridai posava a prova a Falcón i en el refús, Collantes des de fora de l'àrea superava al porter madrileny amb un xut creuat ajustat al pal. Queda prop de mitja hora i el Sabadell es tornava a ficar en el partit. Tot i el domini clar de la possessió, els arlequinats els hi va costar crear ocasions a la porteria de Falcón i l'Alcorcón hauria pogut sentenciar a poc del final amb un quart gol però Nauzet va salvar espectacularment. Els darrers minuts, tot i els intents saballuts per empatar de nou el partit no va poder ser i els arlequinats van tornar a sortir de buit de Santo Domingo per cinquena vegada consecutiva.