dilluns, 6 d’octubre del 2014

Golejada històrica!

Tamudo va aconseguir un doblet en la golejada a l'Albacete (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 6-1 Albacete Balompié

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Hervás, Hidalgo (Eguaras, min. 49), Gato, Collantes, Aridai (Sotan, min. 69) i Tamudo (Lucas Porcar, min. 57)

Albacete: Alberto Domínguez, Fran García, Mario Ortiz, Rubén Cruz (Pol Bueso, min. 53), Jorge Díaz, Keko, Noguerol (Samu, min. 46), Edu Ramos, Cidoncha (Chumbi, min. 46), Antoñito i Gonza

Gols: 1-0, Tamudo (min. 9); 2-0, Gato (min. 29); 3-0, Tamudo (min. 47); 4-0, Gato (min. 55); 4-1, Chumbi (p) (min. 79); 5-1, Cristian (min. 85) i 6-1, Sotan (min. 90)

Àrbitre: Pérez Pallas (Gallec)

Estadi: Nova Creu Alta (3.098 espectadors)

Golejada per la història. El Centre d'Esports Sabadell va abusar de l'Albacete i li va endosar un 'set' en un partit rodó que ben ràpid és va posar de cara. Miquel Olmo va introduïr alguna variació en l'onze titular i va fer entrar Javier Hervás en el lloc de Eguaras i Collantes per Juanto. L'aposta li va sortir rodona, ja que aban del minut deu el Sabadell ja guanyava. Una gran assistència de Cristian des de mig camp a l'esquena dels dos centrals la va aprofitar Raúl Tamudo per fer el primer gol de la tarda. Aprofitant la sortida del portero Alberto Domínguez, el de Santa Coloma la va col·locar de vaselina lluny de l'abasta del porter visitant. Un gol que va donar molta tranquil·litat a l'equip i va mostrar els millors minuts de la temporada. Amb ocasions del propi Tamudo i d'Aridai podrien haver ampliat la diferència, però no seria fins gairebé la mitja hora quant Gato va rematar al primer pal una precisa assistència de Collantes. I les coses encara es posarien més de cara quant abans d'arribar-se al temps de descans, l'Albacete es quedava amb un home menys per doble targeta groga a Fran García per tallar un contraatac tocant la pilota amb les mans. Amb el resultat ja comentat s'arribava al temps de descans. A la repressa i, gairebé sense respirar, l'Albacete encaixava el tercer gol del partit. Raúl Tamudo de nou feia aixecar els poc més de tres mil aficionats de la Nova Creu Alta amb un gol de bandera. Després de rebre una passada amb el cap de Gato, Tamudo regatejava el seu defensor i superar Alberto Domínguez amb un xut creuat al pal dret. 3-0 i partit gairebé sentenciat. Miquel Olmo amb aquest resultat va moure la banqueta per donar descans a homes importants com Hidalgo que va deixar el seu lloc a Eguaras. Al minut deu de la segona part, el Sabadell aconseguia el quart obra de nou de Gato que també s'apuntava un doblet. L'ex de l'Alcoyano marcava a plaer després d'una passada de Collantes que sumava la seva segona assistència del partit. Amb aquest resultat tant favorable, el partit va baixar de ritme. L'Albacete amb un error defensiu sabadellenc va reduïr diferències amb un penal provocat per Carlos Hernández que va transformar Chumbi. En els darrers deu minuts de partit, el Sabadell va aconseguir dos gols més que arrodonirien la golejada que ja forma part de la història del club. Cristian amb un potent xut que va tocar el travesser va fer el 5-1 i Sotan Tanabe, ja en temps d'afegit, amb un xut creuat feia el 6-1 definitiu. El Centre d'Esports Sabadell no aconseguia marcar 6 ó més gols a Segona Divisió A des de feia més de 54 anys, quant llavors li va fer un 7-2 al Racing Ferrol a la Creu Alta.