Nauzet va tornar a defensar la porteria del Sabadell (Foto: CE Sabadell)

Real Múrcia 1-2 CE Sabadell

Real Múrcia: Iván Crespo, Álvaro, Prieto, Satrustegui, Víctor Ruiz, Acciari, Garmendia (Javi Muñoz, min. 57), Marqués (Carrillo, min. 62), Javi Saura, Jairo i Gerard Oliva (Jaume, min. 67)

Sabadell: Nauzet, Agus, Carlos Hernández, Martí Crespí, Riau, Hervás (Eguaras, min. 78), Yeray (Collantes, min. 66), Lucas Porcar, Marcos (Aridai, min. 54), Gato i Juanto

Gols: 1-0, Jairo (min. 29); 1-1, Carlos Hernández (min. 31) i 1-2, Gato (min. 63)

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Asturià)

Estadi: Nueva Condomina (5.440 espectadors)

Classificats! El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir la primera victòria de la temporada i ho va fer fora de casa i a la Copa del Rei. Els arlequinats van superar el gol en contra a la mitja hora i van saber remuntar per aconseguir la classificació per la tercera eliminatòria de la competició del K.O.. Una eliminatòria que també serà a partit únic i davant un altre rival de Segona Divisió a mitjans del mes d'octubre. Miquel Olmo, com era de preveure, va introduir canvis en l'onze titular i va fer entrar Agus Medina al lateral dret, Yeray Sabariego al mig camp i va fer debutar amb la samarreta arlequinada a Lucas Porcar i Marcos, darrers fitxatges del conjunt sabadellenc. Un partit que ha començat mogut i amb ocasions per part del Sabadell. La primera d'elles un xut de Marcos que va aturar Iván Crespo i Javi Saura per part dels local en una rematada de cap que va sortir fora per poc. A la mitja hora de joc i en una acció per banda esquerra s'avançaria el Real Múrcia amb un gol de Jairo que aprofitaria la indecisió de la defensa arlequinada. El Sabadell no trigaria en igualar l'encontre i Carlos Hernández en una acció a pilota aturada remataria al segon pal per fer l'empat a un a l'electrònic de la Nueva Condomina. Abans del descans, tant Lucas Porcar com Juanto van tenir un parell d'ocasions per donar avantatge al Sabadell però no van tenir la fortuna de cara. A la repressa, el Sabadell sí aconseguir posar-se per davant amb un gol de Gato al primer quart d'hora de la segona part. Una bona combinació entre Lucas Porcar i Juanto acabaria amb assistència del santcugatenc cap a l'ex de l'Alcoyano que marcava a porteria buida davant la sortida a la desesperada d'Iván Crespo. Arrel d'aquest gol, el Sabadell ha tingut el domini del joc i les millors ocasions per fer el tercer gol i sentenciar l'eliminatòria per no patir en els darrers minuts. Juanto ha estat el més actiu en atac i s'hauria pogut estrenar amb la samarreta arlequinada en un parell d'accions que Crespo malbarataria. El Real Múrcia també va tenir la seva oportunitat ja en temps d'afegit amb una rematada de cap de l'argentí Acciari que sortiria alt sobre la porteria de Nauzet. Per sort el marcador no es va moure i el Sabadell va poder guanyar i classificar-se per la tercera eliminatòria de la Copa del Rei que es disputarà el proper 15 d'octubre contra un altre equipo de la Segona Divisió A.