dilluns, 9 de juny del 2014

Amb la mel als llavis

Aníbal no va poder marcar en aquesta ocasió (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-0 RC Recreativo

Sabadell: Nauzet, Cristian (Gato, min. 77), Martí Crespí, Kiko Olivas (Carlos Hernández, min. 87), Clerc, Juanjo, Hidalgo (Tamudo, min. 72), Longás, Collantes, Sotan i Aníbal

Recreativo: Cabrero, Fernando Vega, Morcillo, Zamora, Cifu, Jesús Vázquez, Dimas, Montor, Gallegos (Toño, min. 63), Ezequiel (Linares, min. 72) i Joselu (Nong, min. 85)

Gols: Cap

Àrbitre: Bikandi Garrido (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (8.163 espectadors)

No va poder ser. El Centre d'Esports Sabadell no va poder aconseguir una de les places de PlayOff i va finalitzar la temporada en una meritòria desena posició. La combinació era complicada, però igualment no es va produïr la primera premisa que era la victòria del Sabadell davant el Recreativo. El gol a l'últim minut de Las Palmas va classificar a l'equip canari pel PlayOff i el Recreativo va tenir opcions als minuts finals, però l'encert de Nauzet va fer que l'alegria fos pel Córdoba que va empatar a casa davant el Mallorca. Un últim partit que el Sabadell va lluitar de valent per endur-se els tres punts i que, segurament, va merèixer molt més que el Recreativo que només va atacar en els últims deu minuts de partit. A la primera meitat, el Sabadell va portar el domini del partit i va gaudir d'alguna bona ocasió per avançar-se en el marcador com ara un xut de Juanjo Ciércoles des de din l'àrea que Cabrero va refusar a còrner, una rematada de cap d'Aníbal Zurdo que es va estavellar al lateral de la xarxa i Antonio Hidalgo tindria l'ocasió més clara per part arlequinada amb un cop de cap dins l'àrea petit a boca de canó que Cabrero va refusar com va poder quant els més de vuit mil espectadors ja cantaven el primer gol del partit. En els primers quaranta-cinc minuts de partit, Nauzet va viure molt tranquil a la portera sabadellenca i amb el resultat inicial es va arribar al temps de descans. A la repressa, el Sabadell va seguir portant el pes de l'encontre i el Recreativo esperava al darrera per sortir al contraatac amb velocitat. Aníbal Zurdo amb un llançament de falta directe provaria sort, però va sortir fregant el travesser de Cabrero. Mica en mica el Recreativo ha estirat línies conscient que l'empat a zero no li valia i havia de guanyar. Linares, que ha entrat en l'últim quart d'hora de partit en el lloc de l'ex arlequinat Ezequiel Calvente, ha tingut una bona oportunitat davant Nauzet però el porter canari ha evitat el primer gol del partit refusant amb els peus. El partit s'ha trencat en els darrers minuts amb els dos equips buscant el gol de la victòria i va ser el Recreativo qui va estar més a prop amb ocasions de Morcillo que ha rematat de cap al pal. El Sabadell també ha tingut una bona oportunitat a les botes de Carlos Hernández, però el seu xut ha sortit fregant el pal de Cabrero. L'empat deixava tant al Sabadell i Recreativo amb la mel als llavis i fora del playoff d'ascens a Primera Divisió. Tot i haver aconseguit la victòria, els arlequinats tampoc haguessin accedit a la promoció, ja que Las Palmas va aconseguir la victòria en el darrer instant de partit contra la Ponferradina. Els més de vuit mil espectadors que es van donar cita a la Nova Creu Alta van acomiadar els jugadors amb una ovació e invasió de camp en el darrer partit de la temporada 2013-2014.