diumenge, 14 de febrer del 2010

Reconciliació en el pitjor escenari

La cel·lebració de l'únic gol del partit


Badalona 0-1 Sabadell

Badalona: Pau, Ferrón, Óscar Ramírez, Igotz (min. 46 Sidibé), Robles, Isaías, Xavi Muñoz, Víctor, Pugui (min. 78 Molist), Pitu (min. 46 Luis Blanco) i David Prats.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pagès (min. 53 Pelegrí), Robles, Puigdollers, Juvenal, Arnal (min. 67 Joel), Jesús Milán (min. 77 Morales) i Eneko.

Gols: 0-1 Igotz (p.p min. 25)

Estadi: Camp del Centenari (800 espectadors)


Dia 14 de febrer, més conegut pel dia dels enamorats i que va servir per a que el nostre Sabadell es reconciliés, ni que fos una mica, amb tota l'afició després dels últims mals resultats, a més fent-ho en un estadi maleït i on no hi guanyàvem en lliga des de la temporada 1964/65. A Badalona es va veure un Sabadell molt seriós i molt ben plantat sobre un rectangle joc força irregular i molt petit. Davant hi havia un onze molt necessitat i nerviós que mai va saber imposar-se tot i la bona qualitat que hi ha dins la plantilla de Toni Llebaria. Els primers minuts van ser de tanteig i la millor ocasió va arribar amb un remat al segon pal de David Prats que l'altre David, De Navas, llançant-se amb tot, va aturar. Poc després seria Juvenal qui va provar al porter escapulat amb un xut que va fer-lo lluir. Aquest tir seria el preludi del gol i amb qui el nostre equip acabaria emportant-se tres punts vitals. Corria el minut 25 quan un servei de cantonada botat per Juvenal el va pentinar Agustín i fou Igotz, que disfressat de cupido, va acabar introduint la pilota dins la seva pròpia porteria. Encara van créixer més els nervis dins els jugadors locals que ja fins la segona meitat no van inquietar davant la porteria de De Navas. En canvi, després d'un córner, Eneko amb una bonica rematada de primeres va fer lluir a Pau al minut 38 que va desviar la pilota amb moltes dificultats i va mantenir als seus dins el partit. A la segona meitat es va seguir veient una millor intensitat i actitud dels nostres en comparació de les darreres actuacions i aquesta va ser la veritable diferència que al final acabaria valent la victòria. Però més despert va sortir el Badalona, on Luis Blanco va substituir a Pitu i va donar un nou aire a l'atac dels de Llebaria que van acostar-se en més ocasions a l'àrea saballuda. Però novament vam ser nosaltres qui vam poder fer el segon quan Arnal al minut 57 va rematar de cap una centrada de Juvenal i que Pau va desviar en la que seria una molt bona actuació. El domini ofensiu del Badalona seguia sent força estèril gràcies a la bona disposició de la nostra línia defensiva que mai va donar facilitats a la davantera badalonina. Només alguna contra on David Prats va donar sensació de veritable perill però sense acabar amb un tir clar. D'aquesta manera al final es van sumar tres punts d'or davant l'immediat perseguidor a la classificació.