diumenge, 18 d’octubre del 2009

El filial continua intractable a casa (3-1)

Riki ha fet el 2-1 amb un esplèndid cop de cap

Sabadell B 3-1 Capellades

Després de la victoria davant el Vinyets Molí Vell per 3-0, avui el Sabadell ha tornat a sumar tres punts més a casa i a l'espera de jugar-se el partit ajornat davant l'Almeda -aquest dimarts 20 d'octubre a les 21h.- el filial arlequinat fa ple de punts en els seus partits com a locals i suma una victoria molt important per no perdre de vista les primeres posicions. El partit d'avui davant el Capellades ha estat una bona mostra del que es podrà veure durant tota la temporada a Olimpia. Domini clar del Sabadell, gaudint de bones i clares ocasions de gols, fins ara sense materialitzarles, i el rival sortint a la contra. El Capellades s'ha avançat al marcador quant el seu davanter ha batut per baix a Albert. Els arlequinats es podrien haver avançat al marcador en un parell d'ocasions clares de gol, però la mala fortuna i l'impressionant actuació del porter rival, el millor del seu equip, ho ha evitat. Al descans s'ha arribat amb aquest marcador advers que no justificava el que s'havia vist en el terreny de joc.

La segona meitat, més del mateix, domini del Sabadell i ocasions clares, algunes a boca de canó, que el porter rebutjava fent, possiblement, el millor partit de la seva carrera. Amb tantes ocasions de gols, alguna havia d'entrar i potser ha estat en la menys clara. Fito, a la mitja volta, ha creuat la pilota i el bot ha sorprès el porter que no podia evitar l'empat. Els minuts finals han estat una constant dels arlequinats, que millor físicament que el Capellades, han estat els únics que han buscat la victoria. Finalment, un cop més, ha estat Riki el revulsiu de l'equip, tal i com ho va fer en el primer partit de lliga, i ha fet un parell de gols que han rubricat una victoria tan important com justa. Els últims minuts només han servit per endurir el joc i ha acabat amb l'expulsió de Manrique. Tot i jugar algun minuts amb un de més el Capellades, Albert ha viscut un final de partit força tranquil. Ara, el filial amb 10 punts a la classificació, continuen la seva cursa per col·locar-se en els llocs de privilegi. Sens dubte, el partit d'aquest mateix dimarts, només 48 hores de l'últim partit, serà important de sumar els tres punts en joc.