diumenge, 14 de juny del 2009

Es perfila el Sabadell 2009-2010



Una setmana després de jugar l'últim partit de la temporada 2008-2009 a Irún, la direcció esportiva del club, amb Ramon Moya, Manel Benavente, Pep Molet i Xavi Roca al capdavant, s'ha posat a treballar per confeccionar una plantilla competitiva i repetir, com a mínim, la temporada que tot just acaba de finalitzar. D'aquesta manera, aquests dies han passat per les oficines del club tots els jugadors per saber quines eren les intencions del club de cara a l'any vinent.

Una vegada finalitzada aquestes reunions, el club ha optat per no renovar el contracte del següents jugadors: Miguel Ángel, Jorge Campos, Albert Cazorla, Siso Amigó, Juan Carlos Mejías, Sergio Iglesias, Oriol Miralles, De la Plata, Carralero i Javi Rodríguez. D'altra banda, el club ha confirmat les renovacions de: David De Navas, Pep Pagès, Adrià Mir, Raúl Pradas, Roberto Morales i Joel Álvarez. Aquests dos últims, per dos anys.
Tanmateix, el club ha fet arribar una oferta de renovació a Jaume Berlanga i es farà el mateix en els propers dies amb Agustín i Juvenal.

Des d' @rlekinats.com volem desitjar tota la sort del món als jugadors que no continuaran a partir del mes de juliol i felicitar als jugadors renovats.