divendres, 25 de juliol del 2008

Arrenca el Sabadell de la il·lusió

Ahir unes 1000 persones es van donar cita a la Nova Creu Alta per fer el tradicional acte de presentació del primer equip sabadellenc. Durant aproximadament una hora i quart es van presentar, un per un, els jugadors, cos tècnic i directiva. Tots van ser molt ben rebuts, però podríem dir que els jugadors que continuen de l'any passat, Sergio Iglesias, Àxel Vizuete i, sobretot, Ramon Moya van ser els més ovacionats. Posteriorment es va procedir als parlaments de Pep Pagès, capità arlequinat, el míster Ramon Moya i el president Joan Soteras. Tots van coincidir que s'ha fet un gran esforç per confeccionar la plantilla i ara es el moment de treballar per poder aconseguir els objectius marcats, és a dir, estar a la part alta de la classificació.
Tot seguit, els jugadors es van fer las pertinents fotografies i van començar a fer una serie d'exercicis per acabar, finalment, amb un partidet on es van poder veure grans detalls per part d'alguns dels nous fitxatges.

A partir d'avui la plantilla s'entrenarà en doble sessió. Pel matí, al bosc de Can Déu on es farà èmfasi a la part física i per la tarda a l'estadi. El primer partit de pretemporada del Sabadell tindrà lloc el diumenge que ve, 3 d'agost a les 19h. a Sant Feliu de Guixols.