dilluns, 23 de juliol de 2007

Sots Campions del III Torneig InterPenyes!!!


El torneig que nosaltres mateixos hem organitzat, tant en aquesta edició com en les dues anteriors, ha tingut aquesta vegada més ritme i pressió que mai per a tots els equips, fet que es va notar en molts dels partits on tothom, com no, volia guanyar. El sistema de lligueta ha donat una igualtat màxima i fins que no ha acabat l’últim partit no estava tot decidit.

Pel que fa a nosaltres els @rlekinats.com, ens anem superant any rere any! Si en el 1r. torneig vam aconseguir una 4a. plaça i en el 2n. torneig vam quedar classificats en 3a. posició, en aquesta 3a. edició vam acariciar el títol i només la derrota davant el campió, la unió entre Resistència Arlequinada més C.E. Foreros Arlequinats, ens va deixar en el segon graó de la classificació.

Tanmateix podem destacar que per primera vegada vam aconseguir que el nostre fora l’equip menys golejat amb 13 gols, això sí, empatat juntament amb Resistència Foreros i Esquadra Arlequinada.

Menció especial també per a La Força Arlekinada, la nostra secció juvenil, que ha estat l’equip que ha realitzat dels millors jocs que s’hagi vist a les Naus del Club Natació Sabadell.