dimarts, 15 de març del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva
Àlex Cortell. Foto: Jordi Romagosa

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Partit disputat a El Collao, amb magnífic ambient futbolístic que s'hi respira en un dels camps més complicats a jugar-hi per tots els factors que l'envolten. Un Alcoià dirigit per un mític del futbol espanyol, l'ex porter del València i Vila-real. Andrés Palop on si ja de per si tenia a inici de campionat una plantilla competitiva en el mercat d'hivern s'ha reforçat a consciència per lluitar per l'objectiu de l´ascens a la Segona Divisió. Sembla ser que l'equip no està passant pel seu millor moment i els últims resultats l'han distanciat una mica de l'objectiu principal. 

Com deia l'equip alacantí en quest mercat d'hivern s'ha reforçat i un dels fitxatges ha sigut l'ex-arlequinat Àlex Cortell, on en la seva etapa recent al Centre d´Esports només ha pogut celebrar 2 gols amb la camiseta arlequinada, un precisament contra l'Alcoià a la primera volta a l'estadi creualtenc. El jove davanter de Moncada, ha tingut un inici fulgurant al conjunt d´Alcoi amb 2 gols en els seus 2 primers partits però últimament també ha anat a menys com tot l'equip d'Andrés Palop. Per part del Centre d'Esports, canvis obligats a l´onze de Miguel Alvarez amb el retorn al centre de la defensa de José Manuel Alcañiz pel lesionat de gravetat Lucas Viale, un algtre canvi sorprenent l´entrada de Adama Touré enlloc de Yeray molt fluix en els últims partits que ha jugat. A la convocatòria sorpresa també de Pirulo després de varis partits de no entrar a les convocatòries del mister.

Durant la primera meitat, els arlequinats han sabut mantenir el tipus damunt la gespa davant les contres que feien els locals. L'actitud dels homes de Miguel Alvarez ha sigut més correcte que en darrers partits. Però a la segona meitat de nou errors que aquestes alçades ja no es poden permetre han condemnat l´equip amb un dolorós resultat de 3-0. La pitjor derrota de la temporada fins ara que deixa tocadet anímicament l'equip sabadellenc i la gran victòria per part de l'Alcoià , li dona aire fresc per mantenir l'esperança i la il·lusió de poder lluitar per estar a les eliminatòries d'ascens.