dimarts, 8 de setembre del 2015

Un punt molt valuós d'Elda

(Foto de radioelda)

C. D. Eldense: Marcano, Ortega, Juanje, Urzaiz, Gotor,Vivanco (Belforti 76´), Quim Araujo (Planelles 92´), Petcoff, Carlitos (Piquero 80´), Cañadas y Serra.

C. E. Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Alcañiz, Fernández, De Val, Roigé, Batanero (Yeray 79´), Cortell (Forgás 54´), Pirulo (Osado 54´) y Marc.

Col·legiat: José Antonio Sánchez Villalobos (Almería).

Gols: 1-0 (29) Cañadas de penal. 1-1(36´) Valentín. 2-1 (73´) Cañadas. 2-2 (74´) Roigé.

Estadi: “Nuevo Pepico Amat” de Elda. Poc més de 1.000 espectadors.

El primer partir d’aquesta nova etapa del C.E. Sabadell a la Segona divisió B, que el va enfrontar al C.D. Eldense, es va saldar amb un empat a 2.

 No es un mal resultat per a un primer partit de lliga amb un equip 100% nou i jugant fora de casa. No obstant les sensacions y la motivació dels jugadors arlequinats ens hagués pogut donar la victòria. 

Les bones sensacions van ser que quan l’Eldense s’avançava amb marcador en porc minuts el Sabadell tornava a posar la igualada al marcador. Va ser el partit dels penals, ja que un penal més que rigorós va posar per davant a l’Eldense i a l’altre àrea un penal, aparentment més que clar, no assenyalat per el col·legiat hages pogut donar la victòria al Sabadell.