dilluns, 15 de desembre del 2014

Nova desfeta a casa davant un rival directe

Juanjo va ser novament titular amb el Sabadell (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 1-2 CD Leganés

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández (Yeray, min. 46), Espasandín, Juanjo, Eguaras, Hidalgo, Hervás (Aridai, min. 46), Gato i Juanto (Ernest Forgas, min. 72)

Leganés: Serantes, Mantovani, Alberto Martín, César Soriano, Carlos Delgado, Sergio Postigo (Rubén Peña, min. 44), Eraso, Velasco, Álvaro (Diamanka, min. 78), Aguirre (Santamaría, min. 87) i Borja

Gols: 0-1, Borja (min. 3); 0-2, Mantovani (min. 29) i 1-2, Hidalgo (min. 48)

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Asturià)

Estadi: Nova Creu Alta (2.128 espectadors)

Derrota que fa molt mal. El Centre d'Esports Sabadell no va poder acomiadar el 2014 a la Nova Creu Alta amb una alegria a l'afició i va patir una nova derrota, aquesta molt dolorosa, davant un rival directe per la permanència com és el Leganés. Àlex García va introduïr fins a tres canvis en l'onze titular, però no es va veure cap milloria respecte al partit del dimecres contra el Las Palmas. Van entrar d'inici Carlos Hernández en el lloc del sancionat Kiko Olivas, Juanto pel lesionat Collantes i Gato per Aridai. El Sabadell va començar el partit com en els darrers partits i el Leganés ho va aprofitar per posar a prova molt ràpidament a Nauzet. Al minut tres ja arribaria el primer gol del partit a la sortida d'un còrner per banda esquerra. Borja en el segon pal remataria totalment sol per fer pujar el primer gol del vespre a l'electrònic. Un cop més, la fragilitat defensiva era un fet i l'equip rival ho aprofitava per treure benefici. El gol, al contrari del que va passar contra Las Palmas, no va fer reaccionar al Sabadell i el Leganés va seguir dominant el partit i arribant amb molta facilitat a la porteria sabadellenca. A la mitja hora de partit, el Leganés feia el segon gol de l'encontre i posava les coses molt coll amunt. En una falta lateral, però molt llunyana, Mantovani rematava de cap al segon pal i Nauzet no podia fer res per evitar el segon gol madrileny. Els poc més de dos mil espectadors que es van donar cita a la Nova Creu Alta va esclatar en contra de l'equip que no era capaç de reaccionar i no va provocar cap ocasió de gol a la porteria de Serantes en els primers quaranta-cinc minuts de partit. A la repressa, Àlex García va moure la banqueta i va introduïr un doble canvi en busca de la reacció i va fer entrar Aridai i Yeray en substitució de Carlos Hernández i Hervás. El Sabadell va donar una altre cara en la segona meitat en busca de la remuntada i semblava que ho podia aconseguir quant ràpidament retallaria distàncies en el marcador amb un gran gol d'Antonio Hidalgo des de fora de l'àrea que es entrava per l'escaire de Serantes. La reacció ha anat a menys a mesura que pasaven els minuts i el Leganés hauria pogut sentenciar en un contraatac d'Álvaro, però la seva rematada sortia massa creuada. El Sabadell també va tenir alguna oportunitat per empatar el partit com una rematada de Juanto de cap que va aturar Serantes o una ocasió d'Hidalgo que es va entretenir massa. El Leganés també va disposar d'una nova ocasió per fer el tercer gol, però la rematada de Borja picava en el pal de Nauzet. En els darrers minuts de partit, el Sabadell ho va intentar en busca d'almenys salvar un punt però no es va poder aconseguir i els arlequinats passaran el Nadal en posicions de descens després de sumar la quarta derrota de la temporada a la Nova Creu Alta.