dilluns, 17 de novembre del 2014

Bon partit davant el colíder

Gato pugna una pilota amb l'ex espanyolista Chica (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-0 Real Valladolid

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Espasandín, Eguaras, Hervás, Hidalgo (Tanabe, min. 80), Collantes, Gato i Ernest Forgas (Juanto, min. 63)

Valladolid: Javi Varas, Chica, Chus Herrero, Samuel, Peña, Sastre (Timor, min. 46), André Leäo, Jeffren (Bergdich, min. 63), Mojica, Óscar (Omar, min. 75) i Óscar Díaz

Gols: Cap

Àrbitre: Lesma López

Estadi: Nova Creu Alta (3.572 espectadors)

Un punt més. El Centre d'Esports Sabadell va completar un dels millors partits del que portem de temporada i ho va fer davant el colíder de la lliga, el Real Valladolid. Un equip el castellà lleonés dirigit per un ex arlequinat com Joan Francesc Ferrer 'Rubi' que va mostrar les seves cartes i va tenir opcions d'endur-se la victòria al igual que el Sabadell. Els porters Nauzet i Javi Varas van tenir una gran actuació i d'aquí l'empat a zero final. Miquel Olmo va fer entrar Martí Crespí en l'onze titular després que Carlos Hernández patís un cop al nas i pòmul en el partit d'entre setmana a Cerdanyola de Copa Catalunya. Pel demés, el mateix onze que va jugar a l'Ángel Carro de Lugo amb Ernest Forgas novament com a referència en atac. Un Sabadell molt concentrat en zona defensiva i volent tenir la possessió de la pilota per fer mal al Real Valladolid. Els de Pucela també volien ser protagonistes amb la pilota com és característic en els equips de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' i es va poder veure un bon partit de futbol. Nauzet Pérez va evitar el primer gol del Real Valladolid en un acció a pilota aturada que va aturar en dos temps i, posteriorment, en una acció per banda esquerra de Mojica. El Sabadell també va tenir les seves oportunitats abans d'arribar-se al temps de descans i les dues ocasions a pilota aturada. Primera en una falta de Javi Hervás que un jugador visitant va enviar sobre la seva pròpia porteria i Javi Varas va enviar a còrner. I en el servei de cantonada, Eguaras va rematar de cap totalment sol però massa fluix i el mateix Varas va poder aturar sense excessius problemes. Amb el resultat inicial d'empat a zero és va arribar al descans. A la repressa, Rubi va moure la banqueta i va fer entrar Timor per Sastre, que ja tenia una targeta groga. A la segona meitat s'ha vist un molt bon Sabadell que es podria haver endut els tres punts, però és va topar una i altre vegada amb Javi Varas. La primera oportunitat del segon temps la va tenir Antonio Hidalgo de cap. El seu remat va acabar igual que el d'Eguaras, fluix i el porter visitant aturant l'ocasió. Novament Varas s'hauria de lluiïr per evitar el golàs de Gato. El xut des de fora de l'àrea anava a l'escaire esquerra, però el porter va evitar l'1-0 amb una gran aturada per enviar a còrner. El Real Valladolid va tenir una clara oportunitat pocs minuts després amb un xut d'André Leäo que picaria al pal esquerra de Nauzet. El Sabadell encara va tenir alguna oportunitat per fer el gol de la victòria però primer Collantes i després Juanto no van estar encertats de cara a porteria. Finalment, repartiment de punts entre Sabadell i Real Valladolid en un bon partit de futbol que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Els arlequinats hauran de fer bo aquest punt sumant alguna cosa positiva de la seva visita a El Sardinero aquesta propera setmana davant el Racing Santander.