dimarts, 14 d’octubre del 2014

La primera victòria fora de casa!

Els jugadors arlequinats celebren el gol de Collantes (Foto: LFP)

UE Llagostera 0-1 CE Sabadell

Llagostera: René, Enric Pi, Aimar, Alcalá, Jorge, Diego Rivas, Jordi López, Sergio León, Tarradellas (Robert Simón, min. 56), Eloy Gila (Rico, min. 68) i Juanjo (Querol, min. 79)

Sabadell: Nauzet, Cristian (Tanabe, min. 35), Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Hervás, Hidalgo (Eguaras, min. 61), Collantes, Aridai, Gato i Tamudo (Martí Crespí, min. 84)

Gol: 0-1, Collantes (min. 63)

Àrbitre: Pizarro Gómez (Madrileny)

Estadi: Nou Estadi Palamós-Costa Brava (2.783 espectadors)

7 mesos després! Aquest és el temps que ha hagut d'esperar l'afició del Centre d'Esports Sabadell per veure una nova victòria del seu equip fora de casa. Després d'aquell triomf la temporada passada a Jaén per 0-1 amb gol d'Aníbal Zurdo va arribar aquest nou triomf a Palamós i davant el Llagostera pel mateix resultat. En aquesta ocasió va ser Juan Collantes el que va donar els tres punts a l'equip entrenat per Miquel Olmo. En un derbi inèdit a la història davant el recén ascendit Llagostera, els arlequinats van fer un bon partit i van poder guanyar més còmodament i evitar patiments de darrera hora, però no és va estar encertat de cara a porteria. Per primer aquesta temporada, Miquel Olmo va repetir el mateix onze titular que va golejar l'Albacete la setmana anterior. Sembla que ha agafat l'equip tipus i amb aquest triomf a Palamós l'equip ja suma deu punts i la segona victòria consecutiva per primer cop en aquest curs. Els arlequinats van començar dominant el partit amb un Llagostera ben tancat al darrera buscant alguna opció en contraatac. Collantes va tenir la primera oportunitat del partit després d'un greu error d'Enric Pi. El de San Fernando va encarar a René però el seu xut fluix el va aturar sense problemes l'ex del Real Jaén. Arrel d'aquesta jugada, el Llagostera ha despertat i ha tingut algunes arribades amb perill sobre la porteria de Nauzet. Sergio León amb un xut des de dins l'àrea va poder fer el primer gol del partit, però Kiko Olivas, providencial, ho va evitar enviant la pilota a còrner. Abans d'arribar al descans, Raúl Tamudo amb un potent xut des de la frontal va trobar la resposta de René i en el refús, el mateix René va enviar a còrner una oportunitat de Collantes. Amb el resultat inicial d'empat a zero és va arribar a la mitja part. Abans, però, Miquel Olmo és va veure obligat a fer un canvi degut a la lesió muscular de Cristian Garcia. Sotan Tanabe va passar a ocupar el lateral dret. A la repressa, el Sabadell continuava portant el pes del partit, però el Llagostera sempre que podia intentava crear perill. En una falta lateral de Sergio León, la pilota picaria el pal dret de Nauzet. Faltant mitja hora pel final del partit, Collantes marcaria l'únic gol del partit amb un precís xut col·locat a l'escaire de René que feia embogir els gairebé 500 aficionats arlequinats que és van desplaçar fins a Palamós. El mateix Collantes podria haver sentenciat el partit uns minuts més tard després d'un greu error de René, però el seu xut a porteria buida va sortir fregant el pal. Els darrers minuts van ser d'autèntic patiment per l'afició arlequinat que va veure com Nauzet salvava en un parell d'ocasions l'empat llagosterenc. Finalment, el Sabadell va poder celebrar la primera victòria de la temporada lluny de la Nova Creu Alta i suma deu punts que el col·loquen a la zona tranquil·la de la classificació a l'espera de rebre el Girona, sorprenent líder de la lliga.