dijous, 12 de juny de 2014

X TORNEIG INTERPENYES CE SABADELL 2014

Ja podem avançar els primers detalls del que serà el X Torneig InterPenyes CE Sabadell que, com fa deu anys, la nostra penya, @rlekinats.com, organitzem.

La data del torneig és el dissabte 12 de juliol i l'horari serà l'habitual de 9h del matí fins a les 21h. L'escenari continuarà sent el pavelló municipal de Can Balsach, al barri de la Creu Alta, just davant de la mateixa plaça de la Creu Alta.

Pre-inscripció (preferència Penyes adherides a la Federació de Penyes): fins el 25 de juny
Inscripció (resta d'equips fins a un màxim de 10 equips): fins al 5 de juliol

Preu: 100 euros per equip

Les incripcions es poden fer mitjantçant un correu electrònico a arlekinats.com@cesabadell.org

***NO S'ADMETRAN EQUIPS MÉS ENLLÀ DEL 5 DE JULIOL

A partir del 6 de juliol, sabent ja el nombre d'equips inscrits, es procedirà a preparar l'horari així com el sistema de competició.

És jugarà en modalitat de futbet (5 jugadors de camp més el porter) i cada equip podrà inscriure fins a un màxim de 12 jugadors. L'únic requisit que demanem per participar és ser SOCI del Centre d'Esports Sabadell.

Des de l'organització desitgem que el torneig transcorri com ho ha fet sempre, amb la màxim cordialitat i amistat entre els participant i públic assistent perquè l'esperit del Torneig InterPenyes CE Sabadell, des d'un bon inici, és el de passar una jornada festiva entre arlekinats que, per un cop l'any, enlloc de veure jugar al nostre equip, som nosaltres els que hi juguem.