dijous, 4 de juliol de 2013

Dades històriques del Torneig InterPenyes

La nostra Penya va ser el campió en l'edició anterior (Foto: Críspulo Díaz)

Aquest dissabte 6 de juliol arriba la novena edició del Torneig InterPenyes. Un torneig que s'ha convertit ja fa anys en una cita ineludible pels socis del Centre d'Esports Sabadell i que cada any va guanyant en igualtat i competitivitat. Enguany ens vam posar el tope màxim en deu equips per contra dels dotze de l'anterior edició. En aquest article repassarem algunes dades històriques del Torneig com el palmarès i premis individuals.

Palmarès

2 - @rlekinats.com (2008 i 2012)
2 - Resistència Foreros (2007 i 2009)
2 - La Força Arlequinada (2010 i 2011)
1 - Nova Penya Creu Alta (2006)
1 - Penya Sabadell (2005)

Màxims Golejadors

2012 - Dani Cruz Guillena (Penya Sabadell)
2011 - Josep Girvent (La Força Arlequinada)
2010 - Daniel Alonso (La Força Arlequinada)
2009 - Daniel Manzaneda (Resistència Foreros)
2008 - Joan Jordi Civis (Penya 4 Gats)
2007 - Javier Gómez (Resistència Foreros)
2006 - Gerard Rodríguez (@rlekinats.com)
2005 - 'Moto' (Penya Sabadell)

Menys Golejats

2012 - Penya Sabadell
2011 - Resistència Foreros
2010 - Resistència Foreros
2009 - Resistència Foreros
2008 - Resistència Foreros i @rlekinats.com
2007 - Resistència Foreros, @rlekinats.com i Esquadra Arlequinada
2006 - Foreros Arlequinats
2005 - Waltrappers

Premi Joan Barberan Fair Play

2012 - La Força Arlequinada

Premi Miguel Quereda millor jugador

2012 - Manel López Navarro (Foreros Arlequinats)