Anduva tampoc va veure guanyar el Sabadell

Mirandés: Goitia, Koikili, César Caneda, Martínez (Martins, min. 84), Muneta, Mújika, Pablo Infante (Iván Agustín, min. 67), Iribas, Álvaro Corral, Díaz de Cerio (Goiria, min. 77) i Rúper

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Tortolero, Ramírez, Moha, Juvenal, Hidalgo (Collantes, min. 55), Longás, Lanzarote (Arteaga, min. 71), Eneko (Gato, min. 55) i Aníbal

Gols: 1-0, Mújika (min. 15) i 2-0, Rúper (min. 40)

Àrbitre: Pino Zamorano

Estadi: Anduva (4.819 espectadors)

Els cinquanta punts hauran d'esperar. El Centre d'Esports Sabadell no va poder guanyar en la seva primera visita en lliga a l'estadi d'Anduva i va tornar de Miranda d'Ebro amb una nova desfeta lluny de la Nova Creu Alta. Els homes de Lluís Carreras només han sumat un punt dels darrers quinze a domicili i estan mostrant dues cares ben diferents quant juguen a l'estadi creaultenc i fora de casa. Novament, el Sabadell va ser molt fràgil en defensa i en atac no va estar gens inspirat i l'equip no va gaudir de clares ocasions de gol. Les numeroses baixes per sanció i lesió van obligar a Lluís Carreras ha realitzar canvis en l'onze titular. Per començar, David De Navas va tornar a defensar la porteria arlequinada, ja que Nauzet va haver de descansar per acumulació de targetes. En defensa, Abraham Paz i Samuel no va poder ser de la partida i, a més, Pablo Ruiz es va lesionar en l'escalfament, fet que va fer endarrerir a Moha al lateral esquerra i donar entrada a Longás al centre del camp. L'única variació per decisió pròpia de l'onze titular que va jugar contra el Recreativo Huelva va ser l'entrada d'Eneko Fernández per Collantes a l'extrem esquerra. Davant hi era un Mirandés que es jugava molt més que tres punts. Fora de les posicons de descens, la victòria els hi suposava encarar una mica més tranquil les darreres sis jornades de lliga. El Sabadell va mostrar la cara habitual dels partits fora de casa i el rival, en aquest cas el Mirandés, va ser superior als sabadellencs en tot moment de l'encontre. En uns primers compasos amb domini local i ràpidament van arribar les primeres ocasions de gol. David De Navas va fer la primera intervenció després d'un xut de Pablo Infante. Al quart d'hora de partit, en una falta lateral molt ben executada per Muneta, Aritz Mújika va fer el primer gol del partit. Res va poder fer el porter madrileny per evitar que el Mirandés s'avancés al marcador. Aquest primer gol no va canviar gens la dinàmica de l'encontre i el Mirandés va continuar dominant la possessió de la pilota i gaudint d'ocasions de gol, però que la falta de punteria van evitar que els burgalesos poguessin augmentar l'avantatge en el marcador. Per part del Sabadell, només un xut llunyà d'Antonio Longás va ser l'aproximació més clara dels arlequinats. Ja avançat el primer temps, un xut força desviat de Manu Lanzarote va ser la darrera ocasió del Sabadell abans d'arribar al descans. Cinc minuts abans d'acabar el primer temps, en una gran jugada col·lectiva del Mirandés, Rúper feia el 2-0 que acabaria sent el resultat definitiu. Un cop dur per el Sabadell que marxava al descans amb dos gols sota al marcador i veia molt complicat treure alguna cosa positiva de la primera visita en lliga a l'estadi d'Anduva. En el segon temps, el Sabadell va estirar una mica més les línies i  va tenir més controlat el joc del Mirandés que no va gaudir d'ocasions tan clares com en el primer temps. Ja amb la segona meitat més avançada, el Sabadell va tenir un parell d'ocasions molt bones per reduir diferències. Una d'elles, un gol anulat per fora de joc d'Aníbal Zurdo. En aquesta ocasió, Pino Zamorano va encertar en anular el gol arlequinat. Només un parell de minuts després, Arteaga va xutar al lateral de la xarxa una assistència d'Eneko en el segon pal. L'entrada de Collantes, el propi Arteaga i, sobretot, Gato va donar una mica més de velocitat al joc arlequinat que va posar en perill la porteria de Goitia. La darrera clara ocasió de gol del partit va sorgir de les botes de Juvenal Edjogo-Owono. La centrada de Toni Lao per banda dreta va propiciar un greu error del porter Goitia i la pilota va caure morta al punt de penal a Juvenal. El sabadellenc va disparar a gol, però Koikili va treure la pilota des de la mateixa línia de gol quant ja es cantava el primer gol sabadellenc del partit. Els darrers minuts del duel van transcòrrer sense gaire cosa a explicar ni ocasions clares de gol per cap dels dos equips. D'aquesta manera, el Mirandés sumava tres punts molt importants en la seva lluita per evitar el descens a Segona Divisió B en la seva primera experiència a la categoria de plata del futbol espanyol. El Sabadell, per la seva part, haurà d'esperar una mica més per sumar els famosos cinquanta punts que pràcticament certificarien la salvació.