divendres, 6 de juliol de 2012

Dades històriques del Torneig InterPenyes

La Força Arlequinada busca el triplet de títols

Demà és jugarà la vuitena edició del Torneig InterPenyes. Un Torneig que s'ha convertit en una cita ineludible pels socis del Centre d'Esports Sabadell i que cada any va guanyant en participants, igualtat i competitivitat. Sempre, això si, amb el màxim de respecte cap al rival i amb el fair-play com a primer objectiu. En aquest article repassarem algunes dades històriques del Torneig com el palmarès, màxims golejadors i menys golejats:

Palmarès

2 - La Força Arlequinada (2010 i 2011)
2 - Resistència Foreros (2007 i 2009)
1 - @rlekinats.com (2008)
1 - Nova Penya Creu Alta (2006)
1 - Penya Sabadell (2005)

Màxims Golejadors

2011 - Josep Girvent (LFA)
2010 - Daniel Alonso (LFA)
2009 - Daniel Manzaneda (Resistència Foreros)
2008 - Joan Jordi Civis (Penya 4 Gats)
2007 - Javier Gómez (Resistència Foreros)
2006 - Gerard Rodríguez (@rlekinats.com)
2005 - 'Moto' (Penya Sabadell)

Menys Golejats

2011 - Resistència Foreros
2010 - Resistència Foreros
2009 - Resistència Foreros
2008 - Resistència Foreros i @rlekinats.com
2007 - Resistència Foreros, @rlekinats.com i Esquadra Arlequinada
2006 - Foreros Arlequinats
2005 - Waltrappers

Cap comentari :