divendres, 1 de juliol del 2011

Moltes gràcies a tothom!!!

Des de la penya @rlekinats.com volem donar el nostre més sentit agraïments a totes aquelles persones i entitats que han fet possible que aquest torneig hagi arribat a la seva setena edició, a més, de manera consecutiva.


Tanmateix per aquesta setena edició, volem destacar de manera molt especial l’aportació d’un soci particular (ell ja sap qui és) que, ho podem dir sense embuts, sense ell hauria estat gairebé impossible que demà dissabte juguéssim aquest torneig. Moltes gràcies!

Igualment volem donar les gràcies pel seu patrocini al Centre d’Esports Sabadell i també a l’entitat d’estalvi Unnim. Moltes gràcies a ells també!


Tampoc volem deixar d’agrair la col•laboració de Trofeus Morral Sabadell que, encara que no sigui patrocinador, sí que és cert que les seves facilitats han estat més que destacables. Moltes gràcies!

També, perquè no, volem agrair a la web i Fòrum Ex-Oficial simplement la seva existència. Sense ella, segurament no hauria estat possible tota la comunicació que hem tingut en tot moment entre els patrocinadors i els participants. Moltes gràcies!

Per últim i perquè no pot ser d’una altra manera, volem donar les gràcies a totes i a tots els participants del torneig, que també s’han hagut de rascar la butxaca, perquè tot s’ha de dir, i que saben que sense ells (vosaltres), tot això no tindria sentit la seva existència. Moltes gràcies!

A totes i a tots, des de la penya @rlekinats.com, organitzadora del Torneig InterPenyes CE Sabadell, de tot cor: MIL GRÀCIES A TOTHOM!!!