dilluns, 26 d’octubre del 2009

Manrique dona un punt al Sabadell B (2-2)

El joc aèri va ser un continu malson per el filial

Pª Sant Feliu Llobregat 2-2 Sabadell B

Sumar punts fora de casa sempre es important i fer-ho en aquells partits en que l'equip no està com ho haria d'estar encara més. Es el que va passar ahir a Sant Feliu, on el Sabadell B va sumar un punt. El joc dels arlequinats no va ser molt fluït, es va contagiar del rival i això mai pot ser positiu. Tot i això, els arlequinats es va avançar amb un gran gol de vaselina de 'La Cobra' Mestre ajudant-se, possiblement, amb el braç en el moment de fer el control. Sigui com sigui, el gol va pujar al marcador. El fet de jugar amb avantatge al marcador no va fer millorar el joc dels sabadellencs i el Sant Feliu s'acostava perillosament a la porteria d'Albert, sobretot en pilotes bombejades aprofitant la corpulència del seu davanter. En una d'aquestes jugades, una falta des de mig camp, va ser rematada dins l'àrea i fent l'empat a un amb el que s'arribaria al descans.

La segona part va seguir la mateixa tònica amb joc per part dels dos equips força dolent. Era el Sant Feliu qui estava més aprop del gol i va ser a l'ecuador de la segona meitat que en una jugada sense excessiu perill, un jugador santfeliuenc va creuar la pilota sense que Albert pogués fer res. 2-1 i el partit es posava coll amunt per el filial arlequinat. Però si una cosa té bona aquest equip es que mai es dona per vençut. Això combinat amb que sol arribar als minuts finals de partit físicament millor que el rival, fa que els arlequinats tinguin opcions fins al darrer segon. I més o menys es el que va passar. Als cinc minuts del gol local, Manrique va engaltar una volea a passada de Nelson que va entrar com un obús a la porteria local. L'empat era força bo per els interessos arlequinat vist el transcurs del partit, però els nois que entrena Pirri, ahir substituït per Toni Sánchez, van anar a buscar la victòria i apunt van estar de trobar-la quant Usero amb un cop de cap es va trobar amb el travesser. Del possible 2-3 es va passar al possible 3-2. Una jugada semblant al primer gol de Mestre, un jugador local va superar Albert, però l'àrbitre va anul·lar el gol per un suposat fora de joc. La qüestió es que el Sabadell continua a la zona alta de la classificació, gràcies a la victòria del passat dimarts davant l'Almeda amb gols de Perico de penal, Nelson i Jairo. Aquest diumenge, torna el futbol de Segona Territorial a la ciutat esportiva d'Olimpia contra el Fontsant Fatjó, equip situat a la zona alta de la taula. Des d' @rlekinats.com animem a tots aquells aficionats que no vagin a veure al primer equip al Narcís Sala que s'apropin a veure al filial en el seu camí cap a l'ascens.